Archery tag

Archery tag op locatie

Ook dit jaar kijkt iedereen natuurlijk alweer uit naar het bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of de sportdag! Ieder jaar is het weer een hele zoektocht naar leuke nieuwe activiteiten! Zoek niet verder! Archery tag brengt het kind in iedereen naar boven. Gewapend met pijl en boog ga je in teams de strijd met elkaar aan (met een masker op uiteraard). Archery tag spelen we veel in Noordwijk in de duinen maar is op iedere locatie te boeken (park, sporthal en natuurlijk op het strand). De mix tussen paintball en trefbal is de echte real life variant van de populair films van the Hunger games! Naast de potjes in teams spelen we uiteraard ook een potje Free for all! Archery tag is geweldig in een zeskamp, als toernooitje maar natuurlijk ook als losse activiteit! Geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar, dus ook erg leuk om met de familie te doen op de camping of in een grote achtertuin! Met bunkers toveren wij uw locatie om tot een archery tag speelveld! Durft u het aan? 

“Archery tag op locatie kan natuurlijk ook bij ons op het strand!”

 info aanvragen 

Archery tag ‘het spel’

Wat is Archery tag nu eigenlijk? Hieronder een gaaf filmpje ter introductie! We starten met een boogschietoefening op de speciale targets en vervolgens krijgen alle deelnemers een masker en een boog. Archery tag wordt gespeeld met zogenaamde LARP pijlen, deze pijlen zijn voorzien van een Foam top waardoor het geen pijn doet. 

Je begint met twee gelijke teams en telkens als een teamlid geraakt is moet deze het strijdtoneel verlaten. De targets in het midden staan er om deze teamgenoten weer terug te winnen! Het teams dat als eerste alle spelers van de tegenstander heeft geraakt is de winnaar! Bij de vrijgezellenfeesten schieten we altijd even op de rug van het verliezende team en start de schietoefening natuurlijk op de vrijgezel!

Archery tag voor bedrijfsuitjes

Your Next Event is de specialist is spectaculaire bedrijfsuitjes op locatie! Naast onze vaste locaties verzorgen wij uw event op een locatie naar keuze. Alleen een activiteit of gaat u voor een volledig verzorgd beachevent in Noordwijk, Scheveningen of Hoek van Holland?

De meest geboekte steden zijn natuurlijk Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Breda, Maastricht, Alkmaar en Leiden! Lasergamen voor bedrijven kan dus overal!

Personeelsuitje op het strand van Noordwijk
Wat een beleving! Archery tag in Zandvoort. Met 40 personen deden wij een archery tag toernooi tijdens onze bedrijfsborrel. Echt een aanrader.
Archery tag schooluitje op het strand sportdag
Michel ten kate
Shell
Wij hebben het lasergamen op locatie geboekt als uitje op school. Lichten uit en schieten maar! Iedereen was enthousiast. Tot volgend jaar!
Kate Nijenhuis
Sportcoordinator
Lasergame arrangement met bubble voetbal en Archery tag op het strand in Noordwijk. Eerst het sportieve deel en daarna een heerlijk BBQ en borrel aan zee!
Cesar de Haan
Accenture