Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Stranduitje Hoek van Holland

Het bedrijfsuitje staat weer voor de deur! Gaan jullie bowlen en steengrillen of is het tijd voor een echt gaaf bedrijfsuitje in Hoek van Holland op het strand waar nog lang over wordt nagesproken?! Alles is op maat mogelijk! U kunt uw bedrijfsuitje strand in Hoek van Holland voorzien van de nieuwste sportieve activiteiten  en afsluiten met een heerlijke borrel of zelfs een BBQ op het strand! YourNextEvent is al jaren de specialist als het gaat om bedrijfsuitjes op het strand van Hoek van Holland. Op iedere strandlocatie naar keuze organiseren wij een bijzonder beachevent voor uw bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland. Expeditie Robinson Hoek van Holland voor de perfecte teambuilding, eindelijk je baas eens aanpakken tijdens een potje Bubble voetbal op het strand van Hoek van Holland, met uiterste precisie op elkaar schieten tijdens Archery tag in de duinen of gaan jullie raften en vliegeren met ons BEACH & SEA arrangement? Wij hebben al strandactiviteiten vanaf €14,50 per persoon!

Persoonlijke assistent 

Heeft u het te druk om teveel tijd te stoppen in de organisatie van het bedrijfsuitje? Laat uw persoonlijke assistent de wensen in kaart brengen en een voorstel op maat maken! Wij hebben voor ieder budget de gaafste activiteiten. 

Strandactiviteiten Hoek van Holland

Het aller gaafste bedrijfsuitje in Hoek van Holland aan zee boekt u natuurlijk op het strand! Your Next Event biedt een enorme variatie in strandactiviteiten! Alle activiteiten zijn in eigen beheer en wij werken alleen met A-kwaliteit materialen voor de perfecte beleving tijdens uw sportieve strandactiviteiten op het strand van Hoek van Holland!

Top 3 populairste teambuildingsuitjes Hoek van Holland strand

Archery tag bedrijfsuitje op het strand Noordwijk

Bedrijfsuitje Hoek van Holland strand:
Archery tag

Na een korte schietoefening op de targets met onze begeleider krijgt iedereen een masker op. Archery tag is een geweldige mix tussen paintball en trefbal en op iedere locatie te boeken! Durf jij het aan?

Lasergame personeelsuitje op locatie op het strand in Noordwijk

Bedrijfsuitje strand Hoek van Holland: Lasergamen

Lasergamen op in de duinen tijdens uw bedrijfsuitje? Tip: We hebben ook een spannende BY NIGHT vanaf zonsondergang! Daag je collega's uit voor een spannend lasergame-toernooi!

Bedrijfsuitje bubbel voetbal Noordwijk op locatie

Strandactiviteit Hoek van Holland: Bubbel voetbal

Bots je baas omver en knok samen met je teamgenoten voor de overwinning! Naast bubbel voetbal spelen we natuurlijk een potje 'last man standing' & Bumperrugby!

Top 3 populairste strandactiviteiten Hoek van Holland strand

Expeditie Robinson Noordwijk strand

Expeditie Robinson Hoek van Holland

Bekend van tv! Uiteraard is iedere collega enthousiast voor een Expeditie Robinson bedrijfsuitje op het strand! Afhankelijk van de groepsgrootte stellen wij de meest uitdagende variant voor u samen!

Suppen in Noordwijk bedrijfsuitje strand

Groepsuitje Strand Hoek van Holland: Zeskamp

Ideaal voor grote groepen. Bent u met meer dan 40 personen? Dan is de strandzeskamp een gave optie! 6 verschillende activiteiten in een doordraaiprogramma.

Bedrijfsuitje Noordwijk Strand teambuilding

Teambuildingsuitje Hoek van Holland

Stel volledig zelf uw gewenste activiteiten samen, alle combinaties zijn mogelijk! Het mix & match programma is al mogelijk vanaf 20 personen.

Voorbeeldprogramma bedrijfsuitje op het strand Hoek van Holland 

13:00-13:30 Ontvangst koffie/thee

13:30-13:45 Omkleden 

13:45-14:00 Programma uitleg/teamindeling

14:00-14:45 Ronde 1 sportieve activiteiten

14:45-15:00 Wissel onderdeel

15:00-15:45 Ronde 2 sportieve activiteiten

15:45-16:15 Grande finale (touwtrekfinale is erg gaaf)

16:15-17:30 Omkleden/borrel

17:30 Start BBQ arrangement

Optioneel: DJ + feestavond

BBQ arrangement bedrijfsuitje Noordwijk

Vrijblijvende offerte aanvraag

Bent u enthousiast en benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen? Vraag direct om een offerte voor een uniek bedrijfsuitje in Hoek van Holland op het strand met de gaafste strandactiviteiten!

De offerte zou weleens veel scherper uit kunnen vallen dan verwacht. Laat even weten met hoe veel personen jullie zijn en wat jullie in gedachten hebben qua budget per persoon. 

Vragen, aanvullende wensen of onduidelijkheden? Het team van YourNextEvent.nl denk graag met u mee! Samen stellen wij het perfecte uitje voor uw samen! 

Tot snel! 

Team YourNextEvent.nl

 

5/5

Hoek van Holland heeft een prachtig ruim strand voor het beste personeelsuitje op het strand! Gezellige strandtenten om het arrangement! Lekker bubble voetballen bij het strand van Hoek van Holland in combinatie met een lekker BBQ, een feestavond of een programma naar keuze? Vraag ons vooral om tips! 

Strandactiviteiten in Hoek van Holland zijn razend populair! Wie wil er nu niet een bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland met leuke strandactiviteiten, vervolgens even opfrissen en dan nog de hele avond genieten van een BBQ/diner en vervolgens een borrel met de voetjes in het zand? Op het strand van Hoek van Holland hebben wij verschillende vaste strandlocaties. Het kan op zonnige dagen in de zomer erg druk zijn, dan maken wij gebruik van het privé strand zodat we ongehinderd de gaafste strandactiviteiten kunnen doen zonder over de drukte op het strand te struikelen. Wie wil dat nou niet?! Lekker bubble voetballen, Archery taggen, Expeditie Robinson doen in Hoek van Holland aan zee of misschien zelfs wel het spannende lasergamen in het donker in de duinen van Hoek van Holland?! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw strandactviteiten in Hoek van Holland.

Naast de strandactiviteiten in Hoek van Holland moeten we natuurlijk de zee niet vergeten! Hoek van Holland is erg geliefd bij Kitesurfers, zodra er wind staat kunt u genieten van deze prachtige sport. Uiteraard bieden wij ook de leukste watersporten in Hoek van Holland aan! Gaat u voor Suppen in Hoek van Holland aan zee, Vliegeren in Holland of wordt het brandingraften? Wij verzorgen events van 10 tot 2000 personen op onze vaste locatie! Alle watersportactiviteiten en strandactiviteiten zijn natuurlijk te combineren met de catering & borrel arrangementen op een locatie naar keuze. Vraag vooral om tips of een persoonlijke assistent voor grotere personeelsuitjes op het strand van Hoek van Holland

Organiseert u een bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland? Dan zijn deze tips vast erg welkom!

  • Het kan in de zomer heel erg druk zijn op het strand, maak dan gebruik van ons privé strand 
  • De ene dag waait het, de andere dag is het wind stil. Wij hebben de gaafste activiteiten en mocht het weer ons in de steek laten zorgen wij voor een gaaf alternatief. 
  • De meest geboekte strandactiviteiten in de zomer zijn: Bubble voetbal, Expeditie Robinson, Archery tag, Vliegeren & lasergamen
  • Kunt u door vergaderingen of andere verplichtingen pas later beginnen? Start met de BBQ en ga dan voor het “lasergamen in het donker” de spannendste activiteit bij ons in de duinen van Hoek van Holland!
  • Heeft u vragen? Vraag ten alle tijden vrijblijvend naar de mogelijkheden!