Bedrijfsuitje Katwijk

Stranduitje Katwijk

Het bedrijfsuitje staat weer voor de deur! Gaan jullie bowlen en steengrillen of is het tijd voor een echt gaaf bedrijfsuitje in Noordwijk op het strand waar nog lang over wordt nagesproken?! Alles is op maat mogelijk! U kunt uw personeelsuitje op het strand van Katwijk voorzien van de nieuwste sportieve activiteiten  en afsluiten met een heerlijke borrel of zelfs een BBQ op het strand! YourNextEvent is al jaren de specialist als het gaat om bedrijfsuitjes op het strand van Katwijk. Op iedere strandlocatie naar keuze organiseren wij een bijzonder beachevent voor uw bedrijfsuitje op het strand van Katwijk. Expeditie Robinson Katwijk voor de perfecte teambuilding, eindelijk je baas eens aanpakken tijdens een potje Bubble voetbal op het strand van Katwijk, met uiterste precisie op elkaar schieten tijdens Archery tag in de duinen of gaan jullie raften en vliegeren met ons BEACH & SEA arrangement? Wij hebben al strandactiviteiten vanaf €14,50 per persoon!

Persoonlijke assistent 

Heeft u het te druk om teveel tijd te stoppen in de organisatie van het bedrijfsuitje? Laat uw persoonlijke assistent de wensen in kaart brengen en een voorstel op maat maken! Wij hebben voor ieder budget de gaafste activiteiten. 

Strandactiviteiten Katwijk

Het aller gaafste bedrijfsuitje in Katwijk aan zee boekt u natuurlijk op het strand! Your Next Event biedt een enorme variatie in strandactiviteiten Noordwijk! Alle activiteiten zijn in eigen beheer en wij werken alleen met A-kwaliteit materialen voor de perfecte beleving tijdens uw sportieve strandactiviteiten op het strand van Katwijk!

Top 3 populairste teambuildingsuitjes Katwijk strand

Archery tag bedrijfsuitje op het strand Noordwijk

Bedrijfsuitje Katwijk:
Archery tag

Na een korte schietoefening op de targets met onze begeleider krijgt iedereen een masker op. Archery tag is een geweldige mix tussen paintball en trefbal en op iedere locatie te boeken! Durf jij het aan?

Lasergame personeelsuitje op locatie op het strand in Noordwijk

Bedrijfsuitje strand Katwijk: Lasergamen

Lasergamen op in de duinen tijdens uw bedrijfsuitje? Tip: We hebben ook een spannende BY NIGHT vanaf zonsondergang! Daag je collega's uit voor een spannend lasergame-toernooi!

Bedrijfsuitje bubbel voetbal Noordwijk op locatie

Strandactiviteit Katwijk: Bubbel voetbal

Bots je baas omver en knok samen met je teamgenoten voor de overwinning! Naast bubbel voetbal spelen we natuurlijk een potje 'last man standing' & Bumperrugby!

Top 3 populairste strandactiviteiten Noordwijk strand

Expeditie Robinson Noordwijk strand

Expeditie Robinson Katwijk

Bekend van tv! Uiteraard is iedere collega enthousiast voor een Expeditie Robinson bedrijfsuitje op het strand! Afhankelijk van de groepsgrootte stellen wij de meest uitdagende variant voor u samen!

Suppen in Noordwijk bedrijfsuitje strand

Groepsuitje Strand Katwijk: Suppen

Lekker suppen op het strand van Katwijk aan zee! Alle combinaties zijn mogelijk.

Elektrische step huren op de Veluwe

Elektrische step huren Katwijk

Maak een tour door de duinen op deze gave elektrische steppen (Kickbike Fatmax E-step)! Zal steppen is niet meer nodig en de steppen gaan 25 km/h!

Voorbeeldprogramma bedrijfsuitje op het strand van Noordwijk 

13:00-13:30 Ontvangst koffie/thee

13:30-13:45 Omkleden 

13:45-14:00 Programma uitleg/teamindeling

14:00-14:45 Ronde 1 sportieve activiteiten

14:45-15:00 Wissel onderdeel

15:00-15:45 Ronde 2 sportieve activiteiten

15:45-16:15 Grande finale (touwtrekfinale is erg gaaf)

16:15-17:30 Omkleden/borrel

17:30 Start BBQ arrangement

Optioneel: DJ + feestavond

BBQ arrangement bedrijfsuitje Noordwijk

Vrijblijvende offerte aanvraag

Bent u enthousiast en benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen? Vraag direct om een offerte voor een uniek bedrijfsuitje in Katwijk op het strand met de gaafste strandactiviteiten!

De offerte zou weleens veel scherper uit kunnen vallen dan verwacht. Laat even weten met hoe veel personen jullie zijn en wat jullie in gedachten hebben qua budget per persoon. 

dVragen, aanvullende wensen of onduidelijkheden? Het team van YourNextEvent.nl denk graag met u mee! Samen stellen wij het perfecte uitje voor uw samen! 

Tot snel! 

Team YourNextEvent.nl

5/5