Bedrijfsuitje strand Noordwijk

Bedrijfsuitje strand Noordwijk

Het bedrijfsuitje staat weer voor de deur! Gaan jullie bowlen en steengrillen of is het tijd voor een echt gaaf bedrijfsuitje in Noordwijk op het strand waar nog lang over wordt nagesproken?! Alles is op maat mogelijk! U kunt uw bedrijfsuitje op het strand in Noordwijk voorzien van de nieuwste sportieve activiteiten  en afsluiten met een heerlijke borrel of zelfs een BBQ op het strand! YourNextEvent is al jaren de specialist als het gaat om bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk. Op iedere strandlocatie naar keuze organiseren wij een bijzonder beachevent voor uw bedrijfsuitje op het strand van Noordwijk. Expeditie Robinson  Noordwijk voor de perfecte teambuilding, eindelijk je baas eens aanpakken tijdens een potje Bubble voetbal op het strand van Noordwijk, met uiterste precisie op elkaar schieten tijdens Archery tag in de duinen of gaan jullie raften en vliegeren met ons BEACH & SEA arrangement? Wij hebben al strandactiviteiten vanaf €14,50 per persoon!

Stranduitje Noordwijk + BBQ/borrel

Na het actieve stranduitje nog heerlijk nagenieten van een warme HOTTUB, om vervolgens na het omkleden de borrel te starten en lekker de BBQ-en met de voetjes in het zand?! Wij verzorgen het volledige strandarrangement! De BBQ opties beginnen bij €19,50 per persoon en uiteraard zijn er ook luxe opties! (Ook aan de dieetwensen wordt gedacht). Specifieke vragen? info@YourEventTeam.nl

Strandactiviteiten Noordwijk

Het aller gaafste bedrijfsuitje in Noordwijk aan zee boekt u natuurlijk op het strand! Your Next Event biedt een enorme variatie in strandactiviteiten Noordwijk! Alle activiteiten zijn in eigen beheer en wij werken alleen met A-kwaliteit materialen voor de perfecte beleving tijdens uw sportieve strandactiviteiten op het strand van Noordwijk!

Top 3 populairste teambuildingsuitjes Noordwijk strand

Archery tag bedrijfsuitje op het strand Noordwijk

Bedrijfsuitje Noordwijk:
Archery tag

Na een korte schietoefening op de targets met onze begeleider krijgt iedereen een masker op. Archery tag is een geweldige mix tussen paintball en trefbal en op iedere locatie te boeken! Durf jij het aan?

Lasergame personeelsuitje op locatie op het strand in Noordwijk

Bedrijfsuitje strand Noordwijk: Lasergamen

Lasergamen op in de duinen tijdens uw bedrijfsuitje? Tip: We hebben ook een spannende BY NIGHT vanaf zonsondergang! Daag je collega's uit voor een spannend lasergame-toernooi!

Bedrijfsuitje bubbel voetbal Noordwijk op locatie

Strandactiviteit Noordwijk: Bubbel voetbal

Bots je baas omver en knok samen met je teamgenoten voor de overwinning! Naast bubbel voetbal spelen we natuurlijk een potje 'last man standing' & Bumperrugby!

Top 3 populairste strandactiviteiten Noordwijk strand

Expeditie Robinson Noordwijk strand

Expeditie Robinson Noordwijk

Bekend van tv! Uiteraard is iedere collega enthousiast voor een Expeditie Robinson bedrijfsuitje op het strand! Afhankelijk van de groepsgrootte stellen wij de meest uitdagende variant voor u samen!

Elektrische step huren op de Veluwe

Groepsuitje Strand Noordwijk: Elektrische step huren

Ontdek de prachtige bollenstreek op de gave elektrische step! Verhuur vanaf 4 personen en tours vanaf 10 personen! 25 km/h Kickbike FatMax

Bedrijfsuitje Noordwijk Strand teambuilding

Teambuilding Noordwijk:
Mix & Match

Stel volledig zelf uw gewenste activiteiten samen, alle combinaties zijn mogelijk! Het mix & match programma is al mogelijk vanaf 20 personen.

Voorbeeldprogramma bedrijfsuitje op het strand van Noordwijk 

13:00-13:30 Ontvangst koffie/thee

13:30-13:45 Omkleden 

13:45-14:00 Programma uitleg/teamindeling

14:00-14:45 Ronde 1 sportieve activiteiten

14:45-15:00 Wissel onderdeel

15:00-15:45 Ronde 2 sportieve activiteiten

15:45-16:15 Grande finale (touwtrekfinale is erg gaaf)

16:15-17:30 Omkleden/borrel

17:30 Start BBQ arrangement

Optioneel: DJ + feestavond

BBQ arrangement bedrijfsuitje Noordwijk

Vrijblijvende offerte aanvraag

Bent u enthousiast en benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen? Vraag direct om een offerte voor een uniek bedrijfsuitje in Noordwijk op het strand met de gaafste strandactiviteiten!

De offerte zou weleens veel scherper uit kunnen vallen dan verwacht. Laat even weten met hoe veel personen jullie zijn en wat jullie in gedachten hebben qua budget per persoon. 

dVragen, aanvullende wensen of onduidelijkheden? Het team van YourNextEvent.nl denk graag met u mee! Samen stellen wij het perfecte uitje voor uw samen! 

Tot snel! 

Team YourNextEvent.nl

5/5

Noordwijk kent een rijke historie, die al start rond 2000 jaar voor Chistus. Noordwijk is van oudsher een dorp van de visser en natuurlijk de prachtige bollenvelden. Als u een bedrijfsuitje in Noordwijk aan zee boekt met de leukste strandactiviteiten van Noordwijk kan de prachtige vuurtoren naast Grand hotel Huis ter Duin u niet ontgaan. De eerste vuurtoren in Noordwijk is gebouwd in 1444 op de plaats waar nu het grand hotel staat. De vuurtoren werd destijds ook wel een ‘Vierboet’ genoemd. In de 18de en 19de eeuw werd Noordwijk het belangrijkste kruidencentrum van Nederland. Na de kruidenteelt kwam de bloembollenteelt echt op gang. Aan het einde van de negentiende eeuw kende Noordwijk zo’n 250 bloemenkwekers met hectaren vol tulpen, narcissen en gladiolen. Als u richting Noordwijkerhout gaat ziet u hier nog altijd veel van terug en dit maakt de bollenstreek tot een enorme toeristische trekpleister. Natuurlijk kan een bezoek aan het strand niet achterblijven als u in Noordwijk bent om de regio te verkennen met collega’s, een teamuitje of een familiedag! Al jaren is Noordwijk een van de populairste locaties voor bedrijfsuitjes op het strand, vrijgezellenfeesten aan zee of een heerlijke BBQ arrangement met de leukste strandactiviteiten en watersporten in Noordwijk aan zee!

Strandactiviteiten in Noordwijk zijn razend populair! Wie wil er nu niet een bedrijfsuitje op het strand van Noordwijk met leuke strandactiviteiten, vervolgens even opfrissen en dan nog de hele avond genieten van een BBQ/diner en vervolgens een borrel met de voetjes in het zand? In Noordwijk hebben wij verschillende vaste strandlocaties. Het kan op zonnige dagen in de zomer erg druk zijn, dan maken wij gebruik van het privé strand zodat we ongehinderd de gaafste strandactiviteiten kunnen doen zonder over de drukte op het strand te struikelen. Wie wil dat nou niet?! Lekker bubble voetballen, Archery taggen, Expeditie Robinson doen in Noordwijk aan zee of misschien zelfs wel het spannende lasergamen in het donker in de duinen van Noordwijk?! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw strandactviteiten in Noordwijk.

Naast de strandactiviteiten in Noordwijk moeten we natuurlijk de zee niet vergeten! Noordwijk is erg geliefd bij Kitesurfers, zodra er wind staat kunt u genieten van deze prachtige sport. Uiteraard bieden wij ook de leukste watersporten in Noordwijk aan! Gaat u voor Suppen in Noordwijk aan zee, Vliegeren in Noordwijk of wordt het brandingraften? Wij verzorgen events van 10 tot 2000 personen op onze vaste locatie! Alle watersportactiviteiten en strandactiviteiten zijn natuurlijk te combineren met de catering & borrel arrangementen op een locatie naar keuze. Vraag vooral om tips of een persoonlijke assistent voor grotere personeelsuitjes op het strand van Noordwijk

Organiseert u een bedrijfsuitje op het strand van Noordwijk? Dan zijn deze tips vast erg welkom!

  • Het kan in de zomer heel erg druk zijn op het strand, maak dan gebruik van ons privé strand 
  • De ene dag waait het, de andere dag is het wind stil. Wij hebben de gaafste activiteiten en mocht het weer ons in de steek laten zorgen wij voor een gaaf alternatief. 
  • De meest geboekte strandactiviteiten in de zomer zijn: Bubble voetbal, Expeditie Robinson, Archery tag, Vliegeren & lasergamen
  • Kunt u door vergaderingen of andere verplichtingen pas later beginnen? Start met de BBQ en ga dan voor het “lasergamen in het donker” de spannendste activiteit bij ons in de duinen van Noordwijk!
  • Heeft u vragen? Vraag ten alle tijden vrijblijvend naar de mogelijkheden