Bedrijfsuitje Scheveningen

Stranduitje Scheveningen

Het bedrijfsuitje staat weer voor de deur! Gaan jullie bowlen en steengrillen of is het tijd voor een echt gaaf bedrijfsuitje in Scheveningen op het strand waar nog lang over wordt nagesproken?! Alles is op maat mogelijk! U kunt uw bedrijfsuitje strand in Scheveningen voorzien van de nieuwste sportieve activiteiten  en afsluiten met een heerlijke borrel of zelfs een BBQ op het strand! YourEventTeam.nl is al jaren de specialist als het gaat om bedrijfsuitjes op het strand van Scheveningen. Op iedere strandlocatie naar keuze organiseren wij een bijzonder beachevent voor uw bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen. Expeditie Robinson Scheveningen voor de perfecte teambuilding, eindelijk je baas eens aanpakken tijdens een potje Bubble voetbal op het strand van Noordwijk, met uiterste precisie op elkaar schieten tijdens Archery tag in de duinen of gaan jullie raften en vliegeren met ons BEACH & SEA arrangement? Wij hebben al strandactiviteiten vanaf €14,50 per persoon!

Persoonlijke assistent 

Heeft u het te druk om teveel tijd te stoppen in de organisatie van het bedrijfsuitje? Laat uw persoonlijke assistent de wensen in kaart brengen en een voorstel op maat maken! Wij hebben voor ieder budget de gaafste activiteiten. 

Strandactiviteiten Scheveningen

Het aller gaafste bedrijfsuitje in Scheveningen aan zee boekt u natuurlijk op het strand! Your Next Event biedt een enorme variatie in strandactiviteiten Scheveningen! Alle activiteiten zijn in eigen beheer en wij werken alleen met A-kwaliteit materialen voor de perfecte beleving tijdens uw sportieve strandactiviteiten op het strand van Scheveningen!

Top 3 populairste teambuildingsuitjes Scheveningen strand

Archery tag bedrijfsuitje op het strand Noordwijk

Bedrijfsuitje Scheveningen:
Archery tag

Na een korte schietoefening op de targets met onze begeleider krijgt iedereen een masker op. Archery tag is een geweldige mix tussen paintball en trefbal en op iedere locatie te boeken! Durf jij het aan?

Lasergame personeelsuitje op locatie op het strand in Noordwijk

Bedrijfsuitje strand Scheveningen: Lasergamen

Lasergamen op in de duinen tijdens uw bedrijfsuitje? Tip: We hebben ook een spannende BY NIGHT vanaf zonsondergang! Daag je collega's uit voor een spannend lasergame-toernooi!

Bedrijfsuitje bubbel voetbal Noordwijk op locatie

Strandactiviteit Scheveningen Bubbel voetbal

Bots je baas omver en knok samen met je teamgenoten voor de overwinning! Naast bubbel voetbal spelen we natuurlijk een potje 'last man standing' & Bumperrugby!

Top 3 populairste strandactiviteiten Scheveningen strand

Expeditie Robinson Noordwijk strand

Expeditie Robinson bedrijfsuitje Scheveningen

Bekend van tv! Uiteraard is iedere collega enthousiast voor een Expeditie Robinson bedrijfsuitje op het strand! Afhankelijk van de groepsgrootte stellen wij de meest uitdagende variant voor u samen!

Elektrische e step huren in leiden

Groepsuitje Strand Scheveningen Elektrische step

Steptochten vanaf 8 personen en natuurlijk ook mogelijk in een arrangement!

Bedrijfsuitje Noordwijk Strand teambuilding

Teambuilding Scheveningen:
Mix & Match

Stel volledig zelf uw gewenste activiteiten samen, alle combinaties zijn mogelijk! Het mix & match programma is al mogelijk vanaf 20 personen.

Voorbeeldprogramma bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen 

13:00-13:30 Ontvangst koffie/thee

13:30-13:45 Omkleden 

13:45-14:00 Programma uitleg/teamindeling

14:00-14:45 Ronde 1 sportieve activiteiten

14:45-15:00 Wissel onderdeel

15:00-15:45 Ronde 2 sportieve activiteiten

15:45-16:15 Grande finale (touwtrekfinale is erg gaaf)

16:15-17:30 Omkleden/borrel

17:30 Start BBQ arrangement

Optioneel: DJ + feestavond

BBQ arrangement bedrijfsuitje Noordwijk

Vrijblijvende offerte aanvraag

Bent u enthousiast en benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen? Vraag direct om een offerte voor een uniek bedrijfsuitje in Scheveningen op het strand met de gaafste strandactiviteiten!

De offerte zou weleens veel scherper uit kunnen vallen dan verwacht. Laat even weten met hoe veel personen jullie zijn en wat jullie in gedachten hebben qua budget per persoon. 

Vragen, aanvullende wensen of onduidelijkheden? Het team van YourEventTeam.nl denk graag met u mee! Samen stellen wij het perfecte uitje voor uw samen! 

Tot snel! 

Team YourEventTeam.nl

5/5