Bedrijfsuitje Zandvoort

Bedrijfsuitje Zandvoort strand

Het hele jaar hard gewerkt met zijn allen en nu is eindelijk het moment daar om eens lekker stoom af te blazen! Gaan jullie bowlen en steengrillen of is het tijd voor een echt gaaf bedrijfsuitje in Zandvoort op het strand waar nog lang over wordt nagesproken?! U kunt uw bedrijfsuitje strand in Zandvoort voorzien van de nieuwste sportieve activiteiten  en afsluiten met een heerlijke borrel of zelfs een BBQ op het strand! YourNextEvent is al jaren de specialist als het gaat om bedrijfsuitjes op het strand van Zandvoort. Op iedere strandlocatie naar keuze organiseren wij een bijzonder beachevent voor uw bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort. Expeditie Robinson Zandvoort voor de perfecte teambuilding, eindelijk je baas eens aanpakken tijdens een potje Bubble voetbal op het strand van Zandvoort, met uiterste precisie op elkaar schieten tijdens Archery tag in de duinen of gaan jullie raften en vliegeren met ons BEACH & SEA arrangement? Wij hebben al strandactiviteiten vanaf €14,50 per persoon! Kijk snel naar de mogelijkheden!

Leukste locaties Zandvoort 

Reist u met het hele team speciaal af naar Zandvoort maar heeft u eigenlijk geen idee wat nu de leukste strandtent is voor een heerlijk ontspannen dag? Laat u vooral door ons adviseren. Met grote groepen is het bijvoorbeeld handig dat de bus pal naast het paviljoen kan parkeren en er ruimte is voor 200 of meer personen terwijl wij met kleinere groepen voor een gezellige knusse strandtent kiezen! 

 

Strandactiviteiten Zandvoort

Het aller gaafste bedrijfsuitje in Zandvoort aan Zee boekt u natuurlijk op het strand! Your Next Event biedt een enorme variatie in strandactiviteiten Zandvoort! Alle activiteiten zijn in eigen beheer en wij werken alleen met A-kwaliteit materialen voor de perfecte beleving tijdens uw sportieve strandactiviteiten op het strand van Zandvoort!

Top 3 populairste teambuildingsuitjes Zandvoort strand

Archery tag bedrijfsuitje op het strand Noordwijk

Bedrijfsuitje Zandvoort:
Archery tag

Na een korte schietoefening op de targets is het tijd om eindelijk eens uit te vechten wie van de collega's over de grootste dosis lef en concentratie beschikt!. Archery tag is een geweldige mix tussen paintball en trefbal en op iedere locatie te boeken! Durf jij het aan?

Lasergame personeelsuitje op locatie op het strand in Noordwijk

Bedrijfsuitje strand Zandvoort: Lasergamen

Lasergamen op in de duinen tijdens uw bedrijfsuitje? Tip: We hebben ook een spannende BY NIGHT vanaf zonsondergang! Daag je collega's uit voor een spannend lasergame-toernooi!

Bedrijfsuitje bubbel voetbal Noordwijk op locatie

Strandactiviteit Zandvoort: Bubbel voetbal

Eindelijk de baas een aanpakken! Gehuld in een een speciaal bumperpak bots, rol en vecht je voor de overwinning! Naast bubbel voetbal spelen we natuurlijk een potje 'last man standing' & Bumperrugby!

Top 3 populairste strandactiviteiten Zandvoort strand

Expeditie Robinson Noordwijk strand

Expeditie Robinson Zandvoort

Natuurlijk is iedere collega enthousiast voor een Expeditie Robinson bedrijfsuitje op het strand! Afhankelijk van de groepsgrootte stellen wij de meest uitdagende variant voor u samen!

Suppen in Noordwijk bedrijfsuitje strand

Groepsuitje Strand Zandvoort: Zeskamp

Ideaal voor grote groepen. Bent u met meer dan 40 personen? Dan is de strandzeskamp een gave optie! 6 verschillende activiteiten in een doordraaiprogramma.

Bedrijfsuitje Noordwijk Strand teambuilding

Teambuilding Zandvoort:
Mix & Match

Stel volledig zelf uw gewenste activiteiten samen, alle combinaties zijn mogelijk! Het mix & match programma is al mogelijk vanaf 20 personen.

Voorbeeldprogramma bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort 

13:00-13:30 Ontvangst koffie/thee

13:30-13:45 Omkleden 

13:45-14:00 Programma uitleg/teamindeling

14:00-14:45 Ronde 1 sportieve activiteiten

14:45-15:00 Wissel onderdeel

15:00-15:45 Ronde 2 sportieve activiteiten

15:45-16:15 Grande finale (touwtrekfinale is erg gaaf)

16:15-17:30 Omkleden/borrel

17:30 Start BBQ arrangement

Optioneel: DJ + feestavond

BBQ arrangement bedrijfsuitje Noordwijk

Vrijblijvende offerte aanvraag

Bent u enthousiast en benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen? Vraag direct om een offerte voor een uniek bedrijfsuitje in Zandvoort op het strand met de gaafste strandactiviteiten!

De offerte zou weleens veel scherper uit kunnen vallen dan verwacht. Laat even weten met hoe veel personen jullie zijn en wat jullie in gedachten hebben qua budget per persoon. 

dVragen, aanvullende wensen of onduidelijkheden? Het team van YourNextEvent.nl denk graag met u mee! Samen stellen wij het perfecte uitje voor uw samen! 

Tot snel! 

Team YourNextEvent.nl

 

5/5