Blog Elektrische steptour + Crazy 88 op locatie

Elektrische steptour op locatie

Verken je stad op een elektrische step en gave crazy 88 opdrachten!

Ben je op zoek naar een unieke en opwindende manier om jouw stad of een nieuwe bestemming te verkennen? Zoek niet verder! Met de Kickbike FatMax E-step wordt elke tocht een avontuur vol plezier en opwinding. Combineer dit met het spel Crazy 88 en je hebt de perfecte formule voor een dag vol adrenaline en ontdekking.

Waarom de Kickbike FatMax E-step?

De Kickbike FatMax E-step is niet zomaar een elektrische step. Met zijn robuuste ontwerp, krachtige motor en indrukwekkende batterijduur is het de ultieme metgezel voor avontuurlijke ontdekkingsreizigers. Of je nu door de straten van je eigen stad zoeft of nieuwe paden verkent op vakantie of tijdens een bedrijfsuitje, deze E-step staat altijd voor je klaar.

Waarom Crazy 88?

Crazy 88 is een hilarisch en uitdagend spel dat perfect samengaat met een elektrische steptocht. Het doel is eenvoudig: voltooi 88 gekke opdrachten op verschillende locaties in de stad. Van het vragen om een vreemde dans in een park tot het vragen om een selfie te maken met een standbeeld, elke opdracht zorgt voor lachwekkende momenten en onvergetelijke ervaringen.

  • Verkenning met een twist: Crazy 88 voegt een spannende draai toe aan je steptour door je uit te dagen om nieuwe plekken te ontdekken en interactie te hebben met de omgeving op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden.
  • Teamplezier: Speel het spel solo of nodig vrienden uit om mee te doen voor nog meer plezier. Werk samen om de opdrachten te voltooien of daag elkaar uit voor een beetje vriendelijke competitie.
  • Onvergetelijke herinneringen: Van grappige momenten tot spannende uitdagingen, Crazy 88 zorgt ervoor dat elke steptour een avontuur wordt om te onthouden.

Hoe te beginnen

Het plannen van jouw elektrische steptour met Crazy 88 is eenvoudig. Volg deze stappen om aan de slag te gaan:

  1. Kies je locatie: Selecteer de stad of buurt waar jij heen gaat met je uitje. Of je nu op vakantie bent of gewoon je eigen stad wilt herontdekken, er is altijd iets nieuws te zien.
  2. Huur onze Kickbike FatMax E-step: Wij bezorgen de e-steps vanaf 8 stuks op iedere locatie! Zorg ervoor dat je op tijd boekt om teleurstelling te voorkomen.
  3. Bereid je voor op Crazy 88: Zodra wij arriveren delen we de groep in groepjes van ongeveer 4-5 personen, het is natuurlijk handig om dat vooraf vast te doen. Met deze groepjes gaan jullie vervolgens op pad en stuur je op de route al het bewijsmateriaal naar de begeleider die op afstand de scores noteert. Zodra jullie terug komen hebben wij de uitslag! Je moet dus echt je best doen tijdens de verschillende spellen van de Crazy 88. En het leuke is dat jullie zelf nu ook meteen allemaal unieke foto’s hebben!
  4. Geniet van je avontuur: Stap op je Kickbike FatMax E-step, activeer Crazy 88 en ga op pad! Verken nieuwe plekken, voltooi opdrachten en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Conclusie

Met de Kickbike FatMax E-step en Crazy 88 is elke steptour een spannend avontuur vol plezier en ontdekking. Deze unieke combinatie zorgt voor een onvergetelijke ervaring waar je nog lang over zult napraten. Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog je Kickbike FatMax E-step en bereid je voor op het avontuur van je leven! Met grotere groepen kunnen we de steptocht natuurlijk ook combineren met meerdere gave activiteiten!

More To Explore

Zoek jij ook een gaaf uitje?

Vraag vrijblijvend om meer informatie!

Professioneel lasergamen op eigen locatie