Bubbel voetbal

Bubbel voetbal op locatie

Het bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of de sportdag komt er weer aan?! Wat gaat het deze keer worden?!  Bubbel voetbal is de laatste jaren een absolute hit voor de gaafste uitjes! Een bubbel voetbal toernooi organiseren of lekker bubbel voetballen op het strand tegen uw collega’s in combinatie met een lekkere BBQ aan zee? Wij hebben op iedere gewenste locatie de leukste opties! Daag je baas en collega’s uit voor een potje ‘last man standing’ en werk samen om uit te maken welk team de beste is met een pot Bumperrugby. Bubbel voetbal op het strand is erg geliefd! Gaat u voor Noordwijk of Scheveningen of toch lekker een potje bubbel voetballen in een park in Rotterdam of Amsterdam? Wist u dat wij speciaal voor familiedagen en bedrijven waar ook de kids mee mogen kinderbumper voetbal hebben aangeschaft? De kids vanaf 6 jaar kunnen al lekker koprollen en andere gave spellen doen. Bubbel voetbal kan geboekt worden van 10 tot 1000 personen.

“Kom lekker Bubble voetballen bij ons op het strand!”

 info aanvragen 

Bubbel voetbal op locatie

Naast onze prachtige strandlocaties is het ook erg populair om bubbel voetbal op een eigen locatie te boeken. Heb jij een toernooi op de sportclub, een bedrijfsfeest op locatie? Wij komen in heel Nederland en België naar u toe voor het aller gaafste event. 

Bubbel voetbal toernooi

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren maar bent u er nog niet helemaal uit? Organiseer samen met ons een bubble voetbal toernooi! We doen dit op veel clubs op een vrijdagavond of zondag! Organiseer met de club een lekker BBQ, open de inschrijving in teams van 5-10 personen en wij regelen de rest!  Als side-event is het ook gaaf om bijvoorbeeld het voetbaldartboard neer te zetten. 

Bubbel voetbal op het strand

Your Next Event is de specialist is spectaculaire bedrijfsuitjes op het strand!  Alleen een activiteit of gaat u voor een volledig verzorgd beachevent in Noordwijk, Scheveningen, Katwijk, Zandvoort of Hoek van Holland? Op alle strandlocaties hebben wij een vaste plek waar Bubbel voetbal op het strand gecombineerd kan worden met de gaafste activiteiten en BBQ/diner arrangementen.

Bubbel voetbal locaties

De meest geboekte locatie voor Bubbel voetbal:
Bubbel voetbal in Noordwijk, Bubbel voetbal in Schevingen, Bubbel voetbal in Rotterdam, Bubbel voetbal in Zandvoort, Bubbel voetbal in Haarlem, Bubbel voetbal in Leiden, Bubbel voetbal in Den haag.

 

Bubbel voetbal op locatie kan in iedere uithoek van het land geboekt worden!

Eindelijk de baas eens legaal aan kunnen pakken tijdens ons bedrijfsuitje op het strand van Noordwijk! Bubble voetbal, Archery tag en de heerlijke BBQ aan zee!
Archery tag op het strand van Noordwijk bedrijfsuitje
Joost van Dijk
EY
Bubbel voetbal geboekt tijdens een sportdag op school. Tot volgend jaar!
Bubbel voetbal huren op school
Ilse Steenland
Sportcoordinator
Lasergame arrangement met bubble voetbal en Archery tag op het strand in Noordwijk. Eerst het sportieve deel en daarna een heerlijk BBQ en borrel aan zee!
Accenture