Corona Virus (Covid-19)

Corona Virus update

Your Event Team volgt de richtlijnen van het RIVM en Rijksoverheid om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Na de meest recente aanscherping van de maatregelen door de Rijksoverheid, op 23 maart jl. is bekend geworden dat:

  • Vergunning plichtige evenementen zijn verboden tot 1 juni.
  • Overige beperkingen – zoals voor andere samenkomsten – gelden vooralsnog tot en met 6 april.

Alle evenementen die Your Event Team uitvoert vallen in de categorie evenementen waarvoor geen vergunningsplicht bestaat. Dit betekent dat alleen de evenementen geboekt op een datum voor 6 april geen doorgang kunnen vinden.

Wel wordt verwacht dat de restricties die tot 6 april gelden verlengd zullen worden. Voor hoe lang dit zal zijn is echter nog onduidelijk en ook de vorm waarin deze van kracht blijven zal volgen uit nader bericht van de Rijksoverheid op 31 maart 2020.

Gezien de onzekere situatie voor alle partijen kunnen wij ons goed voorstellen dat er dat je twijfels hebt . Wanneer je nu al je geplande boeking van in de periode na 6 april wilt verzetten. Neem in dat geval gerust contact op met je eigen contactpersoon. Stuur een mail naar: info@YourEventTeam.nl.

Voor de boekingen (tot en met 6 april) die zeker niet door kunnen gaan, geldt dat deze kosteloos verplaatst kunnen worden naar een nader te bepalen datum, of u ontvangt een voucher ter waarde van de reserveringswaarde. Dit mag voor al onze aangeboden activiteiten worden ingezet, binnen 12 maanden.  De betalingsverplichting komt daarmee niet te vervallen.

Nieuwe aanvraag/boeking
Natuurlijk ervaar je twijfel bij het inplannen van evenementen & uitjes de komende periode, want wat nou als de maatregelen verlengd gaan worden?

Your Event Team stelt zich zo flexibel mogelijk op. Dat wil zeggen dat wanneer de maatregelen verlengd worden u ten alle tijden gratis het event mag verzetten of tenminste een voucher ontvangt. We maken graag een voorstel op maat en bespreken uitgebreid de mogelijkheden met u!

Belangrijk: Omdat op dit moment alle evenementen worden doorgeschoven naar een nu nog onbekende datum verwachten wij zodra het Corona virus is overgewaaid een grote drukte dan de normale hoogseizoen piek. Ook bij onze partners en andere partijen in onze branche is dit het geval. Plan uw event daarom alvast vooruit en geen zorgen, mochten er dan toch nog maatregelen van kracht zijn dan loopt u daarmee geen risico.

Extra belangrijk tijdens de evenementen!
Ook tijdens de uitvoer van onze evenementen houden wij ons aan de opgelegde maatregelen van het RIVM.

 

Zorg goed voor elkaar in deze periode & tot snel!

Your Event Team