Elektrische step huren Noordwijk

Elektrische step huren in Noordwijk?

Een elektrische step huren in Noordwijk. Deze prachtige badplaats Noordwijk is uitermate geschikt voor een mooie tocht op de elektrische step! Huur een elektrische step in Noordwijk voor een leuk uitje met de familie, tijdens een bedrijfsuitje of met uw team voor een gave tocht door de duinen! De stoere elektrische step die wij gebruiken is de E-step Fatmax van het merk Kickbike. Met 25 kilometer per uur heeft u in 2-3 uur tijd alle mooie bezienswaardigheden van Noordwijk gezien en het is ook prachtig om een uitstapje te maken naar Noordwijkerhout. Verblijft u op een van de campings? Vertrek dan van onze vaste locatie in Noordwijkerhout. Het is met grotere groepen ook mogelijk om de steppen op een gewenste locatie te laten bezorgen. 

 info aanvragen 

Groepsuitje met elektrische step

Organiseert u een uitje in Noordwijk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, teamdag of teamweekend? Ook hiervoor worden onze elektrisch steppen veelvuldig geboekt! Standaard voor 2 uur maar op aanvraag is alles mogelijk.
 
  • Kickbike FatMax e-step
  • Topsnelheid: 25 km/h
  • Gemiddelde geboekte tijd: 1,5-3 uur
  • Begeleiding: optioneel
  • Leeftijd 16+ (geen rijbewijs nodig)

Tip 1: Maak ook een rondje van Noordwijk naar Noordwijkerhout! 

Tip 2: Neem vooral wat te drinken mee voor een pauze op de mooiste plekjes bij de duinen!

Vaste locaties: Noordwijkerhout en Leiden

  • 2 uur €35,- p.p.
  • 3 uur €42,50 p.p.

*Noordwijkerhout vanaf 6 personen 

**Leiden vanaf 2 personen

Op uw gewenste locatie:

  • 2 uur €39,50,- ex btw p.p.
  • Extra uur €7,50
*vanaf 8 personen kunnen wij ook steppen op de gewenste locatie bezorgen de bezorgkosten bedragen €0,50 ex btw per kilometer gereden vanaf Leiden met een minimum van €35,-

Groepen op aanvraag!

Wij huurden 8 elektrische steppen op de camping in Noordwijkerhout en hebben een heerlijke dag gehad!
Elektrische e step huren op locatie
Sylvia Vogels
Wij hebben het lasergamen op locatie geboekt als uitje op school. Lichten uit en schieten maar! Iedereen was enthousiast. Tot volgend jaar!
Kate Nijenhuis
Sportcoordinator
Lasergame arrangement met bubble voetbal en Archery tag op het strand in Noordwijk. Eerst het sportieve deel en daarna een heerlijk BBQ en borrel aan zee!
Cesar de Haan
Accenture

Elektrische step huren in de Bollenstreek

De bollenstreek met zijn prachtige bloemenvelden is de een van de populairste routes met de elektrische step of e-chopper. 

Arrangement elektrische step

Combineer je programma met: