Elektrische step huren Veluwe

Elektrische step huren Veluwe

Verblijft u op de Veluwe en bent u opzoek naar een unieke manier om dit prachtige natuurgebied te ontdekken? Ga dan voor onze elektrische step! Een elektrische step huren op de Veluwe  is razend populair. Met onze step kunt u ook offroad rijden! Huur deze Kickbike FatMax e-step en wij brengen hem vanaf 6 personen op een locatie naar keuze. Op de Veluwe adviseren wij de step voor 3 uur te huren en lekker in uw eigen tempo het gebied te verkennen! 

 info aanvragen 

Tips! E-step huren Veluwe!

De meeste steppen worden verhuurd voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes en teamuitjes! Laat de steppen bezorgen op uw vakantiepark en geniet van de heerlijke tocht.

  • De steppen gaan 25 km/u en u hoeft alleen gas te geven (ook leuk voor de minder fitte deelnemer dus!)
  • De minimum leeftijd is 16 jaar
  • Alle steppen zijn RDW goedgekeurd en verzekerd, u kunt hiermee dus veilig op pad
  • Actieradius 50 kilometer!

Wij helpen u uiteraard graag met alle vragen voor het huren van een elektrische step op de Veluwe! 

Wat een beleving! Lasergamen in ons eigen kantoorpand over 2 etages. Met 140 personen deden wij een lasergame toernooi tijdens onze bedrijfsborrel. Echt een aanrader.
Lasergame personeelsuitje op locatie op het strand in Noordwijk
Mart de Jong
Booking.com
Wij hebben het lasergamen op locatie geboekt als uitje op school. Lichten uit en schieten maar! Iedereen was enthousiast. Tot volgend jaar!
Kate Nijenhuis
Sportcoordinator
Lasergame arrangement met bubble voetbal en Archery tag op het strand in Noordwijk. Eerst het sportieve deel en daarna een heerlijk BBQ en borrel aan zee!
Cesar de Haan
Accenture