Expeditie Robinson

Expeditie Robinson op locatie

Iedereen kent Expeditie Robinson als dat gave programma van tv, maar wat nu als je daar opeens zelf middenin zit?! Bent u opzoek naar een uitdagende teambuildingsactiviteit voor het bedrijfsuitje, teamuitje of voor een sportdag? Expeditie Robinson is natuurlijk bij uitstek geschikt voor de hele groep! Met een mix van sportieve activiteiten, denkspellen, actie en samenwerken is Expeditie Robinson op locatie een uitdaging voor iedere deelnemer. Katapult bouwen, vuur maken, een balansproef en diverse denkspellen zullen overwonnen moeten worden om zo als eerste of de finishlijn te komen met jouw hele team de eeuwige roem in de wacht te slepen. Expeditie Robinson spelen we veel op diverse strandlocaties maar het is natuurlijk ook mogelijk om dit op een zelf gekozen locatie te doen! Daag je collega’s uit voor deze ultieme Expeditie, zonder samenwerken zul je nooit winnen! Expeditie Robinson is geschikt voor kleine en grote groepen en volledig naar wens aan te passen voor iedere locatie. 

✔️ Overal op locatie | ✔️ Professionele begeleiding |✔️ De scherpste prijs

Expeditie Robinson
uitje

Expeditie Robinson spellen

  • Vuur maken
  • Archery
  • Reuze katapult bouwen
  • Balansproef
  • Jenga XL
  • Waterdragen
  • Reuze tangram
  • Denkspellen

 info aanvragen 

Expeditie Robinson teamuitje strand

Eigenlijk is er geen betere locatie dan Expeditie Robinson op het strand! Eerst natuurlijk een leuke ontvangst bij de strandtent naar keuze en vervolgens starten we na een uitleg met de activiteit. Uiteraard moeten we daarbij teams formeren, dit kan volledig naar wens maar het is natuurlijk ook een idee om tijdens het spel Expeditie Robinson de teams van werk eens goed door elkaar te mixen. Het draait immers om de teambuilding.  Durf jij het aan?! 

Katapult schieten op locatie Expeditie Robinson
Expeditie robinson bedrijfsuitje op locatie
✅ Expeditie workshop op je eigen locatie
✅Combineer met gave activiteiten
✅Leuk voor grote en kleine groepen!

Expeditie Robinson op maat

Afhankelijk van de groepsgrootte en de locatie stellen wij het ultieme Expeditie Robinson spel voor u samen. De Expeditie kan voor 10 tot 2500 personen geboekt worden! Uiteraard is het mogelijk om rekening te houden met speciale wensen. Ook kunnen wij een gave activiteit als Archery tag of Bubbel voetbal in de het programma verwerken!

Wat een beleving! Expeditie Robinson voor ons eigen kantoorpand. Met 75 personen deden wij dit gave teambuildingsspel voor onze bedrijfsBBQ. Echt een aanrader.
Wart Huizer
Bol.com
Wij hebben het lasergamen op locatie geboekt met Expeditie Robinson als uitje op school. Iedereen was enthousiast. Tot volgend jaar!
Expeditie Robinson personeelsuitje op het strand
Manon van Holst
Docent HHS
Expeditie Robinson met bubble voetbal en Archery tag op het strand in Noordwijk. Eerst het sportieve deel en daarna een heerlijk BBQ en borrel aan zee!
Expeditie Robinson Noordwijk strand
Cesar Wilson
het Stadslokaal