Lasergame in de winkel

Lasergame in de winkel

Altijd al eens willen lasergamen in je eigen winkel? Dat kan gewoon! Lasergamen in je eigen supermarkt van de Jumbo of Albert Heijn, maar natuurlijk verzorgen wij het lasergamen ook in andere winkel, bouwmarkten van Gamma, Hornbach en Praxis en veel meer winkels! De winkel is eigenlijk altijd het perfecte speelterrein om te lasergamen. Wij zetten nog wat verlichting op de juiste plekken en dan kunnen we beginnen met lasergamen in je eigen winkel tegen al je collega’s. Kruip door de bakkerij, verstop je achter het koffieapparaat en speel samen met jouw team voor de overwinning! Er zijn geen specifieke eisen aan de winkel dus lasergamen in de winkel met collega’s kan altijd. 

“lasergame in de winkel met collega’s!”

 info lasergamen in de winkel

Lasergamen in de supermarkt

Jaren geleden kregen wij voor het eerst een aanvraag voor het lasergamen in de Albert Heijn en sindsdien zijn we bijna dagelijks aan het lasergamen in verschillende supermarkten! Samen zetten we het pad van de wijnen even af zodat daar niets mis kan gaan. Lasergamen in de supermarkt spelen we gemiddeld met 50-200 collega’s in een toernooivorm. Om de perfecte lasergame ambiance te creëren plaatsen wij verlichting op verschillende plekken in de winkel en leggen we alle laserwapens klaar voor de start! Vervolgens een korte uitleg en dan start het echt lasergame toernooi met onze professionele lasergame apparatuur. Wist je dat je bijvoorbeeld naast kogels ook granaten kunt schieten?! En dat deze wapens zowel overdag als in het donker tot 150 meter zeer nauwkeurig kunnen mikken. 

Vooraf ontvangen jullie al teamlijsten zodat het lasergamen in een eigen supermarkt snel kan beginnen! Hieronder ons gave filmpje van het lasergamen in een JUMBO filiaal! 

Het lasergame toernooi in de winkel duurt gemiddeld 2-2,5 uur en iedereen komt ongeveer 3 keer aan de beurt. Natuurlijk sluiten we af met een spannende lasergame finale. 

Uitrusting voor het lasergamen in de winkel:

 • 14-60 lasergame sets (baseer het aantal op 4-5 teams)
 • Gave verlichting om de winkel om te toveren tot echte lasergame arena
 • Flinke muziekbox! Deze zetten we zo neer dat de collega’s die niet aan het lasergamen zijn de muziek ook horen tijdens het borrelen. 
 • GEEN bunkers, daarmee gaan vrijwel alle schappen omver en schuilplaatsen zijn er al genoeg in de winkel!
 • De scorebox waarmee we na iedere ronde per lasergame collega kunnen zien wat de individuele score is en natuurlijk het teamtotaal! 

Lasergame met collega’s

Wij verzorgen uw lasergame met collega’s op iedere locatie in Nederland en België! Daag al je collega’s uit! De minder fanatieke deelnemers staan lekker te schieten achter een stelling en andere kruipen, rollen en vliegen voorbij tijdens het lasergamen in de winkel! Meest geboekte winkelketens top 10:
 • Lasergamen in de Albert Heijn 
 • Lasergamen in de Jumbo
 • Lasergamen in de PLUS supermarkt
 • Lasergamen in de Pathe bioscoop
 • Lasergamen in de Hornbach
 • Lasergamen in de Gamma
 • Lasergamen in de Praxis
 • Lasergamen in de Makro
 • Lasergamen Dirk van den Broek 
 • Lasergamen Jan Linders

Lasergamen in de Albert Heijn

Met onze site lasergamenoutdoor.nl zijn wij al jaren de vaste partner van Lasergame in de Albert Heijn en hebben wij het lasergamen met collega’s in de Albert Heijn al meer dan 1000 keer mogen verzorgen! Wij zijn erg trots op ons partnerschap voor het lasergamen in de Albert Heijn
Ook een lasergame toernooi in de Albert Heijn?! vraag direct naar de mogelijkheden voor het lasergame in een eigen Albert Heijn filiaal!
 

Lasergamen in de bouwmarkt

Ook lasergamen in de bouwmarkt staat natuurlijk garant voor een fantastische avond! Eerst lekker eten in het magazijn en daarna lasergamen in een eigen bouwmarkt? Wij zetten alles klaar en zodra de collega’s klaar zijn starten we het lasergame toernooi in jullie eigen bouwmarkt! Verstop je tussen het isolatiemateriaal zodat je niet gevonden wordt. Of ben jij meer de RAMBO van de groep? Lasergamen in de Hornbach, Gamma, Praxis of een andere bouwmarkt? 

 

Vraag geheel vrijblijvend naar de prijzen en tips! 

 

Lasergamen in de winkel supermarkt