Laser kleiduif schieten op locatie

Laser kleiduif schieten op locatie

Altijd al eens willen laser kleiduifschieten? Wij komen naar u toe op de gewenste locatie! Bij laser kleiduiven schieten op locatie neemt u het op tegen uw collega’s, vrienden of familie! Schiet jij de meeste kleiduiven (schijven) raak? Dan ga je door naar de volgende ronde! Het grote voordeel van laser kleiduifschieten is dat de schijf niet breekt (en dus ook geen rommel achterlaat) waardoor je er met 5 personen tegelijk op kunt schieten en dus echt de strijd met elkaar aan kunt gaan. Ons professionele laser kleiduif systeem houdt per speler exact de scores bij en je kunt zelf live met de scores mee kijken!

Wij schieten met echte omgebouwde jachtgeweren! 

 info aanvragen 

Waarom Laser kleiduif schieten?

  1. Ongekende strijd!
  2. Erg goed voor de teambuilding
  3. Op iedere (eigen) locatie mogelijk
  4. Indoor alternatief of in de avond mogelijk!
  5. Zeer nauwkeurig
Belangrijk: Voor het laserkleiduifschieten op locatie is een vrije ruimte nodig van 15 bij 30 meter. Indoor bij de alternatieve variant gaat dat om minimaal 4 * 6 meter.
 
Voor wie is  laser kleiduifschieten leuk? 
Dagelijks verzorgen wij dit bij bedrijven, scholen maar ook tijdens vrijgezellenfeesten of teamuitjes! Zelfs bij een verjaardag of bruiloft is laser kleiduifschieten op locatie een graag geziene activiteit:D

Prijzen (ex btw) laser kleiduifschieten

  • 5 laser kleiduif geweren 1 uur €400,-
  • Ieder extra uur €90,-
  • Bezorgen €0,40 per km
In het donker! Wist je dat kleiduifschieten in het donker ook mogelijk is? We gebruiken dan fluoriderende schijven die je in het donker voorbij ziet vliegen! 

Kleiduif schieten saai? 

Wellicht moet je dan het volgende filmpje eens bekijken:D

Ben jij enthousiast geworden en durf jij het op te nemen tegen de tegenstanders?! Vraag dan snel om meer informatie over het laser kleiduiven schieten op je eigen locatie in heel NL en België!