Lasergame in de Jumbo

Lasergamen in de JUMBO

Altijd al eens willen lasergamen in je eigen JUMBO winkel? Dat kan gewoon! De afgelopen jaren is het Lasergamen in de Jumbo steeds populairder geworden.  De winkel is het perfecte speelterrein voor lasergamen met je collega’s. Kruip door de bakkerij, verstop je achter het koffieapparaat en speel samen met jouw team voor de overwinning! Er zijn geen specifieke eisen aan de winkel dus lasergamen in de winkel met collega’s kan altijd (als de baas het goed vindt!). 

Kijk hieronder het promotie filmpje van het Lasergamen in de Jumbo!

 info lasergamen in de winkel

Lasergame in eigen JUMBO

Jaren geleden kregen wij voor het eerst een aanvraag voor het lasergamen in een supermarkt en sindsdien zijn we bijna dagelijks aan het lasergamen in de winkel! Samen zetten we het pad van de wijnen even af zodat daar niets mis kan gaan. Lasergame in de supermarkt spelen we gemiddeld met 50-150 collega’s in een toernooivorm. Wij stallen de hele lasergame uitrusting uit bij de kassa’s en doen daar eerst een uitleg voor de hele groep. Wist je dat je bijvoorbeeld ook granaten kunt schieten?! Vooraf ontvangen jullie al teamlijsten zodat het lasergamen in een eigen supermarkt snel na sluitingstijd kan beginnen! Hieronder ons gave filmpje van het lasergamen in de JUMBO! 

Het lasergame toernooi in de winkel duurt gemiddeld 2-2,5 uur en iedereen komt ongeveer 3 keer aan de beurt. Natuurlijk sluiten we af met een spannende lasergame finale. 

Uitrusting voor het lasergamen in de  JUMBO:

  • 14-60 lasergame sets (baseer het aantal op 4-5 teams)
  • Gave lamp om de winkel wat te verlichten tijdens het lasergamen
  • Flinke muziekbox! Deze zetten we zo neer dat de collega’s die niet aan het lasergamen zijn de muziek ook horen tijdens het borrelen
  • GEEN bunkers, daarmee gaan vrijwel alle schappen omver en schuilplaatsen zijn er al genoeg in de winkel!
  • De scorebox waarmee we na iedere ronde per lasergame collega kunnen zien wat de individuele score is en natuurlijk het teamtotaal! 

info@youreventteam.nl

 

Partnertarieven JUMBO

Wij verzorgen uw lasergame met collega’s op iedere locatie in Nederland en België! Daag al je collega’s uit! De minder fanatieke deelnemers staan lekker te schieten achter een stelling en andere kruipen, rollen en vliegen voorbij tijdens het lasergamen in de winkel! 

Omdat JUMBO bij ons een van de grootste partners is hebben wij pakketprijzen op maat gemaakt. 

Prijzen (ex btw):

  • 14 laserwapens + smartbox + begeleiding: €475,- (14-35 personen)
  • 20 laserwapens + smartbox + begeleiding: €625,- (20-50 personen)
  • 30 laserwapens + smartbox + begeleiding: €825,- (30-75 personen)
  • 40 laserwapens + smartbox + begeleidign: €1075,- (40-120+ personen)

Meer dan 120 man? voeg dan wat extra speeltijd toe!

*inclusief muziekbox, verlichting en de eerst 100km vrij (daarna 0,30 per km).

Offerte op maat?

Niet iedere aanvraag is natuurlijk hetzelfde, hiernaast onze speciale pakketprijzen voor de JUMBO. Bent u met een heel klein groepje of juist met veel meer personen dan hier aangegeven? Geen probleem! 
 
Wij denken graag met u mee om samen het perfecte teamuitje samen te stellen!

 

info@YourEventTeam.nl