Lasergamen in de Hoogvliet

Lasergamen in de Hoogvliet supermarkt

Ben je klaar voor een unieke en opwindende lasergame-ervaring? Meerdere hoogvliet filialen gingen jullie voor. Met verlichting, geluid, rook en muziek toveren wij de winkel om tot een ware lasergame-arena. Maar hier is het beste deel: de sterren van de show zijn jullie, het eigen personeel van Hoogvliet!

Wacht niet langer om je plaats te reserveren voor deze unieke lasergame-ervaring. Neem contact op met ons team en ontdek hoe wij samen het gaafste teamuitje kunnen organiseren in jullie winkel!

Tijdens het lasergamen in de Hoogvliet maken we van teambuilding een spannend avontuur! 🎯🔫

✔️ Overal op locatie | ✔️ Professionele begeleiding |✔️ De scherpste prijs

Lasergamen Hoogvliet

Prijzen (ex btw) lasergamen op locatie | 2 uur  
14 laserwapens + scorebox + begeleiding €475,- 
20 laserwapens + scorebox + begeleiding €595,- 
30 laserwapens + scorebox + begeleiding €775,- 
40 laserwapens + scorebox + begeleiding: €995,- 
Bezorgkosten €0,30 per km 
Extra 30 minuten €40,- per half uur 
*inclusief verlichting en geluid 
 
Leuk voor erbij: 
Obstakels €12,50 p/s
Rookmachine €35,- 

 info aanvragen 

Het gaafste teamuitje

Onze lasergame-ervaring is niet alleen een geweldige manier om samen te komen, maar ook om een band op te bouwen met je medewerkers en collega’s. Lachen, rennen, en strategische manoeuvres maken om samen de overwinning te behalen!

Een en al actie! 

Ben je benieuwd hoe goed je kunt richten, hoe goed je kunt samenwerken en hoe snel je kunt reageren? Dit is je kans om het te bewijzen. Neem het op tegen je collega’s en ontdek wie de lasergame-kampioen van Hoogvliet wordt. Het maakt niet uit of je al ervaren bent in lasergamen of het voor de eerste keer probeert – iedereen vindt het geweldig!

Lasergamen zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Je zult versteld staan van de spanning en sensatie die je in je eigen vertrouwde supermarkt kunt beleven. Dus, trek je lasergame-uitrusting aan, vorm je team, en maak je klaar voor een geweldige tijd.

Lasergame hoogvliet supermarkt