Lasergamen in Noordwijk

Lasergamen in Noordwijk

Het bedrijfsuitje of teamuitje staat weer voor de deur! Wat gaat het deze keer worden?! Van al onze activiteiten is lasergamen in Noordwijk (lasergame op kantoor, de supermarkt/ lasergame in de duinen) de meest geboekte activiteit sinds het laatste seizoen! Lasergamen in Noordwijk kan op een eigen locatie naar keuze en zowel indoor als outdoor gespeeld worden. Hebben jullie een gaaf kantoor, een bos aan de overkant een groot magazijn? Wij maken van uw pand een echte lasergame arena met bunkers, verlichting, een rookmachine en natuurlijk spannende lasergame muziek! Heeft u geen locatie?! Kom dan langs op onze vaste strandlocatie in Noordwijk aan zee waar we gaan lasergamen in de duinen van Noordwijk! Uiteraard is dat perfect de combineren met een heerlijke BBQ op het strand en een borrel! Wist je dat we ook ‘Lasergamen by Night’ hebben in Noordwijk? Erg gaaf voor een spannend vrijgezellenfeest op het strand van Noordwijk! Lasergamen kan geboekt worden met groepen van 10 tot 260 personen en bij grotere groepen is het natuurlijk leuk om dit te combineren met onze andere activiteiten! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest lasergamen of groepsuitje! 

“Combineer Lasergamen in Noordwijk op het strand met de BBQ & borrelarrangementen!”

Lasergame bedrijfsuitje Noordwijk 

Lasergame op locatie in Noordwijk is de nieuwste trend voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen! Onze enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat alles klaar staat wanneer de groep arriveert. We beginnen met een uitleg en maken dan teams! Uiteraard sluiten we af met eens spannende finale. Durf jij het aan?! Wij maken gebruik van de echte professionele lasertag wapens waarmee u wel 150 meter ver kunt schieten, zowel overdag als in het donker!

Lasergamen is de gaafste activiteit voor alle leeftijden. Aan het einde van een potje kunnen wij met de nieuwste software exact zien welke spelers het beste waren en welk team er gewonnen heeft. Wist je dat we zelfs uitjes als schietoefening bij het leger mogen verzorgen?!

Lasergamen Noordwijk schoolreisje

 Your Next Event is de specialist is spectaculaire bedrijfsuitjes, sportdag en teamuitjes op het strand! Wil jij met de hele school een schooluitje op het strand organiseren, een leuke activiteit regelen voor een klassenuitje op het strand van Noordwijk? Boek dan het lasergamen op het strand in combinatie met onze andere activiteiten. 

 

Outdoor lasergamen Noordwijk

Lasergamen in het bos, lasergamen in de duinen of lasergamen op uw sportvereniging? Outdoor lasergamen kan natuurlijk op veel verschillende plekken in Noordwijk. Boek Lasergamen outdoor op het strand, in de duinen, of in het parkje aan de overkant. Natuurlijk kan het bijvoorbeeld ook op v.v. Noordwijk voor een teamuitje op de club!

Lasergame kinderfeestje Noordwijk 

Dat is gaaf, lasergamen met een kinderfeestje in Noordwijk op het strand! Kom jij in FORNITE thema?! Lasergame kinderpartijtjes in Noordwijk kunnen op locatie geboekt worden maar het is natuurlijk het leukste op onze vaste strandlocatie waar we gaan lasergamen in de duinen achter het strandpaviljoen! Zoekt u een origineel kinderfeestje in Noordwijk op het strand? Ga voor het lasergamen! Natuurlijk hebben we ook andere leuke activiteiten

Wat een beleving! Lasergamen in ons eigen kantoorpand over 2 etages. Met 140 personen deden wij een lasergame toernooi tijdens onze bedrijfsborrel. Echt een aanrader.
Lasergame personeelsuitje op locatie op het strand in Noordwijk
Mart de Jong
Booking.com
Wij hebben lasergamen by night gedaan in de duinen op het strand van Noordwijk. Heel spannend!
Kate Nijenhuis
Sportcoordinator
Lasergame arrangement met bubble voetbal en Archery tag op het strand in Noordwijk. Eerst het sportieve deel en daarna een heerlijk BBQ en borrel aan zee!
Cesar de Haan
Accenture