Lasergamen in Oegstgeest

Lasergamen op locatie in Oegstgeest

 

Het bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of de sportdag staat weer voor de deur! Wat gaat het deze keer worden?! Van al onze activiteiten is lasergamen op locatie (lasergame op kantoor/ lasergame bedrijfsuitje/ lasergamen op het strand of in het bos) de meest geboekte activiteit sinds het laatste seizoen! Lasergamen op locatie kan op een eigen locatie naar keuze en zowel indoor als outdoor gespeeld worden. Hebben jullie een gaaf kantoor, een bos aan de overkant een groot magazijn? Wij maken van uw pand een echte lasergame arena met bunkers, verlichting, een rookmachine en natuurlijk spannende lasergame muziek! Heeft u geen locatie?! Geen probleem, vraag ons dan om even met u mee te denken! Lasergamen kan geboekt worden met groepen van 10 tot 1000 personen en bij grote groepen is het natuurlijk leuk om dit te combineren met onze andere activiteiten! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje! 

“lasergamen op locatie kan natuurlijk ook bij ons op het strand!”

 info aanvragen 

[contact-form-7 id=”1044″ title=”Algemeen”]

Origineel bedrijfsuitje in Oegstgeest

Lasergame op een eigen locatie is de nieuwste trend voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen! Onze enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat alles klaar staat wanneer de groep arriveert. Na de instructie kunnen we beginnen met een lasergame toernooi! Uiteraard sluiten we af met eens spannende finale. Durf jij het aan?! Wij maken gebruik van de echte professionele lasertag wapens waarmee u wel 150 meter ver kunt schieten, zowel indoor als outdoor! 

Lasergamen is de gaafste activiteit voor alle leeftijden. Aan het einde van een potje kunnen wij met de nieuwste software exact zien welke spelers het beste waren en welk team er gewonnen heeft. Wist je dat we zelfs uitjes als schietoefening bij het leger mogen verzorgen?!

Lasergamen voor bedrijven

Your Next Event is de specialist is spectaculaire bedrijfsuitjes op locatie! Naast onze vaste locaties verzorgen wij uw event op een locatie naar keuze. Alleen een activiteit of gaat u voor een volledig verzorgd beachevent in Noordwijk, Scheveningen of Hoek van Holland?

De meest geboekte steden zijn natuurlijk Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Breda, Maastricht, Alkmaar en Leiden! Lasergamen voor bedrijven kan dus overal!

Outdoor lasergamen in Oegstgeest

Lasergamen in het bos, lasergamen in de duinen of lasergamen op uw sportvereniging? Alles is mogelijk. De begeleiders zijn ruim van tevoren aanwezig om de locatie te checken en leuk aan te kleden De ruimte moet minimaal zo groot als een gymzaal zijn (22*11 meter) maar hoe groter hoe gaver natuurlijk! Naast de team daadmatch spelen wij Free for All & natuurlijk FORNITE met de liefhebbers. Daag je collega’s en vrienden uit! Wij verzorgen ook schoolsportdagen en klassenuitjes. 

Lasergamen in de supermarkt

Wij zijn met LasergamenOutdoor.nl de hoofdleverancier en trotse partner voor lasergamen in de Albert Heijn! Wist je dat lasergamen in de supermarkt het meest geboekte personeelsuitje voor winkelpersoneel is?! We maken er een gaaf toernooitje van van gemiddeld 20-40 laserwapens in het filiaal! Uiteraard sluiten we af met een spannende finale! Durf jij het aan?! Vraag direct naar de mogelijkheden bij jullie in de winkel. Lasergamen in de Jumbo, Hoogvliet, Dirk, COOP of plus? Wij maken er een onvergetelijke ervaring van. 

Advies qua aantallen in 2 uur:

  • 14-28 personen: 14 laserwapens
  • 20-50 personne: 20 laserwapens
  • 50-80 personen: 30 laserwapens
  • 80-160 personen: 40 laserwapens + een extra uurtje bij 120
*Vraag vooral om tips!
Lasergamen in de winkel supermarkt
Wat een beleving! Lasergamen in ons eigen kantoorpand over 2 etages. Met 140 personen deden wij een lasergame toernooi tijdens onze bedrijfsborrel. Echt een aanrader.
Lasergame personeelsuitje op locatie op het strand in Noordwijk
Mart de Jong
Booking.com
Wij hebben het lasergamen op locatie geboekt als uitje op school. Lichten uit en schieten maar! Iedereen was enthousiast. Tot volgend jaar!
Kate Nijenhuis
Sportcoordinator
Lasergame arrangement met bubble voetbal en Archery tag op het strand in Noordwijk. Eerst het sportieve deel en daarna een heerlijk BBQ en borrel aan zee!
Cesar de Haan
Accenture