Lasergamen op kantoor

Lasergamen op kantoor

Ben je op zoek naar een unieke teambuildingervaring voor jouw bedrijf? Zoek niet verder! Bij YourEventTeam bieden we professioneel lasergamen op jouw kantoor aan. Ontdek een spannende en interactieve manier om de teamspirit te verhogen en de band tussen collega’s te versterken, allemaal zonder je kantoor te verlaten. Met obstakels, rookmachines, verlichting en muziek brengen wij de lasergame arena naar jullie kantoor! Vraag snel naar de mogelijkheden voor lasergamen op kantoor.

✔️ Overal op locatie | ✔️ Professionele begeleiding |✔️ De scherpste prijs

Lasergamen op kantoor

Verschillende spellen

 • Lasergame toernooi
 • Team death match
 • Free for All
 • Search and Destroy
 • Last man standing
 • King of the Hill
 • En meer!

 info aanvragen 

Waarom Lasergamen op Kantoor?

Lasergamen op kantoor biedt een unieke en opwindende manier om teambuilding te bevorderen en collega’s met elkaar te verbinden. Door de term “lasergamen op kantoor” te integreren in jouw teambuildingactiviteiten, kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Gemak: Met lasergamen op kantoor hoef je geen tijd te verspillen aan het reizen naar externe locaties. Het is handig en tijdbesparend, omdat het rechtstreeks naar jouw kantoor komt.

 • Team Building: Lasergamen op kantoor stimuleert teamwork, communicatie en samenwerking. Het stelt collega’s in staat om strategieën te ontwikkelen, problemen op te lossen en doelen te bereiken in een leuke en uitdagende omgeving.

 • Efficiëntie: Door lasergamen op kantoor aan te bieden, kun je de werktijd maximaliseren en tegelijkertijd een positieve werkomgeving bevorderen. Het is een efficiënte manier om teambuilding te integreren in het dagelijkse schema van het bedrijf.

Bedrijfsuitje lasergamen in het eigen kantoor

Wat Bieden Wij Aan?

 • Hoogwaardige Uitrusting: Onze lasergame-uitrusting is van topkwaliteit en zorgt voor een realistische en meeslepende ervaring.

 • Flexibele Opstelling: Onze ervaren team kan zich aanpassen aan de beschikbare ruimte in jouw kantoor, of het nu groot of klein is.

 • Deskundige Begeleiding: Onze instructeurs zorgen voor een soepele gameplay, leggen de regels uit en bieden ondersteuning tijdens het evenement.

 • Volledige Service: We regelen alles, van opzet tot afbraak, zodat je je kunt concentreren op het plezier hebben.

Hoe Werkt Het?

 1. Neem Contact Met Ons Op: Laat ons weten wat je wensen zijn en wij helpen je graag bij het plannen van jouw lasergame-evenement op kantoor.

 2. Opzetten en Spelen: Ons team komt naar jouw kantoor om alles op te zetten. Zodra alles gereed is, is het tijd om te spelen!

 3. Teambuilding in Actie: Geniet van een opwindende lasergame-ervaring terwijl je samenwerkt met je collega’s om de overwinning te behalen.

 4. Afbraak en Vertrek: Na afloop ruimen we alles op en laten we jouw kantoor netjes achter.

Boek Nu!

Ben je klaar om de teamspirit te versterken en een onvergetelijke ervaring te beleven met lasergamen op kantoor? Neem vandaag nog contact op met YourEventTeam en laat ons jouw volgende teambuildingevenement organiseren!

FAQ

De meest gestelde vragen!

Zeker niet! We schieten met infrarood dus daar voel je helemaal niets van:D

Nee! We doen het minstens zovaak overdag als in het donker. Alle wapens zijn voorzien van een reddot sight waardoor je overdag super goed kunt richten en het doet niets af aan de beleving. 

Wij hebben pakket voor lasergamen vanaf 8 personen, ben je met minder dan betaal je altijd het pakket van 8-10 personen. Er is geen limiet aan het aantal. 

Dat kan! Laat je hierin vooral adviseren. met kleine groepen van 8-30 personen doen wij vrijwel altijd 1 wapen per persoon en met groepen vanaf 21 tot 500 spelers is het vaak leuker om een toernooitje te doen of in tijdsloten te werken! 

Vanaf 12 personen €25,- per persoon bij het pakket waarbij iedereen tegelijk speel. Met grote groepen hebben wij pakketprijzen die zijn per persoon altijd voordeliger en dan spelen we een toernooitje. Vraag voor groepen dus ook altijd even naar onze pakketprijzen!

Kleine groepen 1 wapens per speler. Met grote groepen adviseren wij het volgende: 

14-28 personen: 14 wapens 2 uur

20-40 personen: 20 wapens 21 uur

30-60 personen: 30 wapens 2 uur

40-120 personen: 40 wapens 2,5 uur

 

Meer tijd of wapens toevoegen kan altijd. Wij krijgen vaak de vraag of men met 120 spelers tegelijk kan, alles kan maar het is dan veel leuker om het toernooi te boeken. Meer dan 50 wapens in veld wordt te druk dan adviseren wij liever meerdere  speelvelden als de ruimte dat toelaat. 

De laserwapens zijn spatwater dicht. Zodra er meer dan een paar spetters vallen kunnen we niet buiten lasergamen. We spelen dan dus liever binnen. Als het echt regent en er is geen indoor ruimte dan hebben wij alternatieven zoals Archery tag wat wel nat mag worden of indoor Escape the box of natuurlijk onze gave pubquiz!

Veel bedrijven organiseren een uitje waarbij de familie mee mag komen. De kids kunnen dan lekker mee lasergamen! We adviseren het vanaf 8 jaar, daaronder zijn de wapens nog wat te groot. Uiteraard mogen ze altijd even proberen want alleen het vasthouden is al heel stoer!

In het standaard pakket zit verlichting en geluid. Optioneel kunnen we natuurlijk alles toevoegen. Denk dan aan: 

 1. Obstakels
 2. Rookmachines
 3. Laserlampen
 4. Extra activiteiten 
Wat een beleving! Lasergamen door het hele kantoor in een toernooivorm.
Mart
booking.com
Wij hebben het lasergamen op locatie geboekt met Expeditie Robinson als uitje op school. Iedereen was enthousiast. Tot volgend jaar!
Expeditie Robinson personeelsuitje op het strand
Ilse Haasnoot
Lasergamen in ons eigen kantoor, ik wist helemaal niet dat dat kon!
Expeditie Robinson Noordwijk strand
Jan van Dijk