Lasergamen op school

Lasergamen op school

Lasergamen op school is erg gaaf als docentenuitje, klassenuitje of natuurlijk tijdens de sportdag! Wil jij lasergamen in een eigen schoolgebouw? Een school is bij uitstek een perfecte lasergame lokalen! Kruip door de de lokalen of ga via de nooddeur naar buiten om het andere team van achter te besluipen. Lasergamen op school kan zowel overdag als in het donker en het is natuurlijk het leukste als het niet alleen de gymzaal is. Is de school gewoon bezet? Dan kan het uiteraard ook buiten in de omgeving of we zetten het schoolplein vol met bunkers, muziek en verlichting! Lasergamen met je hele klas of misschien zelfs wel de hele school? Ga dan voor het lasergame toernooi!

 info aanvragen 

Lasergamen eigen schoolgebouw

Tips voor het huren van professionele lasergame lasergamen op school: 

  • Neem ongeveer 1 wapen per 2 personen bij meer dan 20 personen (daaronder is 1 wapen per persoon ook goed).
  • Gemiddeld duurt het lasergame klassenuitje of docentenuitje 1-1,5 uur
  • Ben je met een grotere groep? Combineer lasergamen dan met een van de andere gave activiteiten (Bubbelbal, Archery tag, laser kleiduifschieten Expeditie of Voetbaldarten).
  • Lasergamen op locatie kan overal en wij zijn niet afhankelijk van stroom of internet

Willen jullie al lasergamen met de klas? Vraag dan snel vrijblijvend naar onze schooltarieven! Lasergamen op school is erg populair als vervanger van het schoolkamp dus wees er snel bij:D

Lasergamen op school huren

Hoe veel wapens voor lasergame op school?

Advies qua aantallen in 2 uur:

  • 14-28 personen: 14 laserwapens
  • 20-50 personne: 20 laserwapens
  • 50-80 personen: 30 laserwapens
  • 80-160 personen: 40 laserwapens + een extra uurtje bij 120
*Vraag vooral om tips!
Wat een beleving! Lasergamen in ons eigen kantoorpand over 2 etages. Met 140 personen deden wij een lasergame toernooi tijdens onze bedrijfsborrel. Echt een aanrader.
Lasergame personeelsuitje op locatie op het strand in Noordwijk
Mart de Jong
Booking.com
Wij hebben het lasergamen op locatie geboekt als uitje op school. Lichten uit en schieten maar! Iedereen was enthousiast. Tot volgend jaar!
Kate Nijenhuis
Sportcoordinator
Lasergame arrangement met bubble voetbal en Archery tag op het strand in Noordwijk. Eerst het sportieve deel en daarna een heerlijk BBQ en borrel aan zee!
Cesar de Haan
Accenture