Leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes (CORONAPROOF) 

Is uw kind jarig? Dan is het tijd voor een leuk feestje! De vraag meest gestelde vraag op dit moment is wat mag er allemaal tijdens de huidige Corona maatregelen? Wij hebben de leukste activiteiten voor kinderfeestjes in de top 3 gezet. Kunt u niet kiezen? Combineer ze dan! 

Wil jij graag een kinderfeestje organiseren?! 

Kinderfeestje t/m 12 jaar mogen ook nu gewoon doorgaan. Omdat diverse locaties gesloten zijn ivm de corona maatregelen krijgen wij momenteel veel LAST-MINUTE aanvragen. Speciaal daarom is het nu ook mogelijk om last minute nog te boeken (op basis van beschikbaarheid). Alle activiteiten kunnen zowel binnen als buiten geboekt worden en wij komen op de door u gewenste locatie! 

Hieronder een korte beschrijving van de kinderfeestjes die wij nog aan mogen bieden. Meer info? Vul het onderstaande contactformulier in met de gewenste activiteiten!

Whatsapp: 06-22666092

Mail: info@yournextevent.nl

Top 3 leukste kinderfeestjes op locatie

Lasergame kinderfeestje met professionele wapens (CORONA PROOF)

1. Lasergame kinderfeestje

Lasergamen is het aller populairste kinderfeestje! Wist je dat we zelf een FORTNITE spel hebben geprogrammeerd. Met echte professionele laserwapens ga je in teams de strijd aan met je vriendjes/vriendinnetjes!

Bubbel voetbal partijtjes

2. Bubbel voetbal feestje

Bots je vriendjes omver, rol het snelst naar de overkant en schiet jouw team naar de overwinning tijdens het bumperball feestje! Leuk voor kids vanaf 6/7 jaar! Ook erg leuk in combinatie met Archery tag.

Archery tag kinderfeestje corona proof

2. Archery tag partijtje

Na een korte schietoefening op de targets met onze begeleider krijgen de kids een masker op. Archery tag is een geweldige mix tussen paintball en trefbal en op iedere locatie te boeken! Wij hebben speciale kinderbogen waardoor iedereen leuk mee kan doen!

Kinderfeestje organiseren tijdens Corona maatregelen (Covid-19)

Op welke locatie kan ik het feestje boeken?

Wij komen naar de door u gewenste locatie! Dat kan het grasveldje aan de overkant zijn, een gymzaaltje die via de gemeente geboekt kan worden of voor het lasergamen een bos of park in de buurt! Wij hebben op de locatie geen stroom nodig (we nemen zelf een generator mee) dus het kan echt overal!  

Belangrijk: Momenteel mogen er maximaal 2 volwassenen bij het event zijn, inclusief de begeleider!

Voorbeeldprogramma kinderfeestje

13:00-13:30 Opbouw op locatie

13:30-14:15 Bubbel voetbal (of een andere keuze)

14:15-14:30 Even wat drinken

14:30-15:15  Archery tag (of een andere keuze)

 

Vrijblijvend prijsvoorstel

Bent u enthousiast en benieuwd wat wij voor uw feestje kunnen betekenen? Vraag direct om voor de activiteiten naar keuze op de gewenste locatie.

Samen stellen wij het perfecte feestje voor uw samen! 

Tot snel! 

Team YourNextEvent.nl