Leukste uitjes in Leiden

De leukste uitjes in Leiden

Binnenkort gezellig met collega’s vrienden of misschien wel een vrijgezellenfeest naar Leiden? Wij hebben de top 5 leukste uitjes voor jullie voor jullie samengesteld! Van lekker suppen door de binnenstad tot professioneel lasergamen in het Leidse hout, wij hebben voor ieder wat wils! Als je nog tips nodig hebt voor een leuk restaurant of een uitgaan gelegenheid laat het dan vooral weten, wij komen zelf uit Leiden:D

Bedrijfsuitje in Leiden

Crazy 88 in Leiden in combinatie met elektrische steppen, lekker sportief lasergamen in het bos of bumperballen in het Leidse hout alles is mogelijk met grote en kleine groepen. Het voordeel van een uitje in Leiden is dat je daarna door kunt naar een van de heerlijke restaurants die het centrum rijk is! 

Activiteiten Leiden

Het aller gaafste bedrijfsuitje in Leiden! Your Event team biedt een enorme variatie in activiteiten! Alle activiteiten zijn in eigen beheer en wij werken alleen met A-kwaliteit materialen voor de perfecte beleving! EN Wij komen zelf uit Leiden:D

Top 3 populairste teambuildingsuitjes in Leiden

Archery tag bedrijfsuitje op het strand Noordwijk

Groepsuitje Leiden:
Archery tag

Na een korte schietoefening op de targets met onze begeleider krijgt iedereen een masker op. Archery tag is een geweldige mix tussen paintball en trefbal en op iedere locatie te boeken! Durf jij het aan?

Lasergame personeelsuitje op locatie op het strand in Noordwijk

Bedrijfsuitje
Leiden: Lasergamen

Lasergamen op in het Leidse Hout tijdens uw bedrijfsuitje? Tip: Daag je collega's uit voor een spannend lasergame-toernooi!

Bubbel voetbal in Leiden

Teamuitje Leiden: Bubbel voetbal

Bots je baas omver en knok samen met je teamgenoten voor de overwinning! Naast bubbel voetbal spelen we natuurlijk een potje 'last man standing' & Bumperrugby!

Top 3 populairste activiteiten om de stad Leiden te ontdekken

Elektrische e step huren in leiden

Elektrische step in Leiden huren

Huur een Elektrische step in Leiden en maak een gave tour door het centrum of misschien wel richting het strand!

Suppen in Noordwijk bedrijfsuitje strand

Suppen in Leiden

Ideaal voor grote groepen. Bent u met meer dan 40 personen? Dan is de strandzeskamp een gave optie! 6 verschillende activiteiten in een doordraaiprogramma.

Silent disco huren in leiden

Crazy 88 in Leiden

Allemaal kleine opdrachten door de hele stad! Scoor de meeste punten samen met je team en ga voor de overwinning!

Vrijblijvende offerte aanvraag

Bent u enthousiast en benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen? Vraag direct om een offerte voor een uniek bedrijfsuitje in het centrum van Leiden met de gaafste activiteiten!

De offerte zou weleens veel scherper uit kunnen vallen dan verwacht. Laat even weten met hoe veel personen jullie zijn en wat jullie in gedachten hebben qua budget per persoon. 

dVragen, aanvullende wensen of onduidelijkheden? Het team van YourEventTeam.nl denkt graag met u mee! Samen stellen wij het perfecte uitje voor uw samen! 

Team YourEventTeam.nl

5/5

[contact-form-7 id=”1044″ title=”Algemeen”]