Personeelsuitje

Personeelsuitje op locatie 

Het personeelsuitje staat weer voor de deur! Zoekt u gave activtiteiten, catering of zelfs een hele feest avond op locatie? Dan bent u bij Your Next Event aan het juiste adres! Heeft u zelf al een gave (strand)locatie voor uw bedrijfsuitje in gedachten? Wij komen op locatie. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw bedrijfsuitje te organiseren op een van onze locaties aan het strand van Noordwijk, Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort of Katwijk! In iedere badplaats hebben wij de leukste locatie voor een bedrijfsuitje aan zee! Eerst lekker wat sportiefs voor de teambuilding en dan genieten van een heerlijk BBQ met de voetjes in het zand? Wij zorgen voor een bedrijfsuitje op het strand waarover nog lang wordt nagesproken! Natuurlijk verzorgen wij naast bedrijfsuitjes en personeelsuitje op locatie in heel Nederland ook de gaafste vrijgezellenfeesten, schoolsportdagen en groepsuitjes. Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden op de locatie van uw keuze.

 

Persoonlijke assistent 

Heeft u het te druk om teveel tijd te stoppen in de organisatie van het bedrijfsuitje? Laat uw persoonlijke assistent de wensen in kaart brengen en een voorstel op maat maken! Wij hebben voor ieder budget de gaafste activiteiten. 

Uniek personeelsuitje organiseren

Verreweg de meeste personeelsfeesten worden op het strand geboekt. Lasergamen in de duinen of Bubbel voetballen op het strand tijdens uw bedrijfsuitje op het strand? Wij zorgen voor een unieke combinatie van sportieve en creatieve teambuildings uitjes. Voor de ene groep is dat Expeditie Robinson en de andere groep gaat toch liever brandingraften of zandsculpturen maken tijdens het bedrijfsuitje op het strand naar keuze. 

Top 3 populairste personeelsuitjes op locatie

Bedrijfsuitje Archery tag op het strand

Personeelsuitje: Archery tag

Na een korte schietoefening op de targets met onze begeleider krijgt iedereen een masker op. Archery tag is een geweldige mix tussen paintball en trefbal en op iedere locatie te boeken! Durf jij het aan?

Lasergame bedrijfsuitje op locatie

Personeelsuitje: Lasergamen

Lasergamen op in de duinen tijdens uw bedrijfsuitje? Tip: We hebben ook een spannende BY NIGHT vanaf zonsondergang! Daag je collega's uit voor een spannend lasergame-toernooi!

Bedrijfsuitje bubbel voetbal Noordwijk op locatie

Personeelsuitje: Bubbel voetbal

Bots je baas omver en knok samen met je teamgenoten voor de overwinning! Naast bubbel voetbal spelen we natuurlijk een potje 'last man standing' & Bumperrugby!

Top 3 populairste personeelsuitjes op het strand

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson op het strand van Scheveningen, Noordwijk, Zandvoort of Hoek van Holland

Personeelsuitje: Expeditie Robinson

Bekend van tv! Uiteraard is iedere collega enthousiast voor een Expeditie Robinson bedrijfsuitje op het strand! Afhankelijk van de groepsgrootte stellen wij de meest uitdagende variant voor u samen!

Bedrijfsuitje Archery tag op het strand

Personeelsuitje: Strand zeskamp

Ideaal voor grote groepen. Bent u met meer dan 40 personen? Dan is de strandzeskamp een gave optie! 6 verschillende activiteiten in een doordraaiprogramma.

Brandingraften bedrijfsuitje Noordwijk Scheveningen Hoek van Holland

Personeelsuitje: Mix & Match

Stel volledig zelf uw gewenste activiteiten samen, alle combinaties zijn mogelijk! Het mix & match programma is al mogelijk vanaf 20 personen.

Voorbeeldprogramma personeelsuitje op het strand 

13:00-13:30 Ontvangst koffie/thee

13:30-13:45 Omkleden 

13:45-14:00 Programma uitleg/teamindeling

14:00-14:45 Ronde 1 sportieve activiteiten

14:45-15:00 Wissel onderdeel

15:00-15:45 Ronde 2 sportieve activiteiten

15:45-16:15 Grande finale (touwtrekfinale is erg gaaf)

16:15-17:30 Omkleden/borrel

17:30 Start BBQ arrangement

Optioneel: DJ + feestavond

BBQ arrangement bedrijfsuitje Noordwijk

Vrijblijvende offerte aanvraag

Bent u enthousiast en benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen? Vraag direct om een offerte voor de activiteiten naar keuze op de gewenste locatie.

De offerte zou weleens veel scherper uit kunnen vallen dan verwacht. Laat even weten met hoe veel personen jullie zijn en wat jullie in gedachten hebben qua budget per persoon. 

Vragen, aanvullende wensen of onduidelijkheden? Het team van YourNextEvent.nl denk graag met u mee! Samen stellen wij het perfecte uitje voor uw samen! 

Tot snel! 

Team YourNextEvent.nl