Photo Booth huren op locatie

Photo Booth huren op locatie

Organiseert u een gaaf event? Dan kan de Photo Booth natuurlijk niet ontbreken! De Photo Booth zorgt voor een blijvende herinnering voor alle deelnemers. Tip: Personaliseer de foto’s met uw bedrijfslogo of de namen van de bruid en bruidegom!

Uiteraard zijn er tal van verschillende photobooths te huren. Voor verjaardagen volstaat doorgaans een wat simpeler model met eventueel een leuke achtergrond en voor grote festivals en events is bijvoorbeeld de 3D photobooth een unieke optie! Wij hebben voor iedere gelegenheid de perfecte Photo Booth. Naast het huren van de Photo Booth zelf is het ook mogelijk om hier de hele dag een host of model bij te huren. Deze host stimuleert de feestgangers voor het maken van een gave photo!

 info aanvragen 

Photo Booth huren bedrijfsuitje op locatie

Geeft u een leuk uitje op het strand? Wij plaatsen de gekozen Photo Booth bij de entree zodat iedereen met de haren nog netjes op de foto kan. Uiteraard is het ook gaaf om meer foto’s te maken tijdens het feest achteraf. Daarnaast wordt de Photo Booth veel geboekt voor bedrijfsfeesten en partijen. 

Photo Booth huren op een bruiloft

Tijdens uw trouwerij kan de Photo Booth absoluut niet ontbreken. Voor de ceremonie allemaal gave photo’s met familie en ouders en tijdens de borrel achteraf de gekste foto’s met alle vrienden. Kies zelf een achtergrond voor uw foto’s!

Tips huren Photo Booth

1. Kies het model binnen uw gestelde budget. Wij hebben hele dure 3D Photo Booth voor grote feesten maar ook de photo booth palen voor kleinere gelegenheden. 
2. Laat u adviseren voor het printpapier!
3. Kies bij de grotere events voor de optie met een model of host bij de photo booth!

Photo Booth spiegel huren

Het populairste model van de Photo Booth is momenteel de Photo Booth spiegel! 

 

Lasergamen in de winkel supermarkt
Wat een beleving! Lasergamen in ons eigen kantoorpand over 2 etages. Met 140 personen deden wij een lasergame toernooi tijdens onze bedrijfsborrel. Echt een aanrader.
Lasergame personeelsuitje op locatie op het strand in Noordwijk
Mart de Jong
Booking.com
Wij hebben het lasergamen op locatie geboekt als uitje op school. Lichten uit en schieten maar! Iedereen was enthousiast. Tot volgend jaar!
Kate Nijenhuis
Sportcoordinator
Lasergame arrangement met bubble voetbal en Archery tag op het strand in Noordwijk. Eerst het sportieve deel en daarna een heerlijk BBQ en borrel aan zee!
Cesar de Haan
Accenture