Suppen in Noordwijk

Suppen in Noordwijk

Suppen in Noordwijk aan zee is erg leuk als teamuitje, met de familie of tijdens een bedrijfsevent op het strand van Noordwijk! Sup staat voor ‘Stand Up Paddling’ en heeft de laatste twee jaar een enorme opmars gemaakt als ontspanningsactiviteit (toch is het zeker op zee soms nog best pittig:D) Een sup huren in Noordwijk doe je op onze vaste locatie. Na een korte instructie ben je klaar om de zee in te gaan. Met een groep is het mogelijk om een suples te boeken vanaf 8-40 personen per ronde. Ben je met minder? Dan kun je natuurlijk ook lekker zelf aan de slag met het supboard. Een supplank huren in Noordwijk kan van 15 maart t/m het einde van het strandseizoen! 

Lukt het jou om te blijven staan tijdens het suppen in Noordwijk aan zee? Vul het contactformulier in!

WHATSUPP naar: 06-19904173 voor last minute reserveringen op de dag zelf. 

 info aanvragen 

Leren suppen in Noordwijk?

Suppen is een vorm van surfen waarbij men op het SUPboard staat en zich voortbeweegt met behulp van een paddel. Door oorsprong van het suppen ligt in Hawaï. De Hawaï gebruikten een surfboard met een paddle om op deze manier de leerlingen in te kunnen halen voor het geven van instructies. Suppen is inmiddels niet meer weg te denken en er zijn zelfs sup-wedstrijden! Suppen is makkelijker voor beginners dan surfen. En een groot voordeel is dat er voor Suppen geen wind nodig is. Dit wil zeggen dat je altijd en overal kunt suppen en er op deze manier een leuke suptour van kunt maken. 

Suppen teamuitje in Noordwijk

Organiseer jij een uitje voor een grotere groep? Combineer het suppen dan met een van onze andere gave activiteiten zoals:

SUPPEN op je eigen locatie?

Bij YourNextEvent.nl is het ook mogelijk om een supboard te huren of ons op een zelf gekozen locatie te laten suppen!

Sup 1 uur huren

Noordwijk aan zee
30 per SUP
 • Sup verhuur
 • 1 uur suppen
 • Vanaf 8 personen

Sup 2 uur huren

Noordwijk aan zee
35 per SUP
 • Eigen locatie
 • Lange tocht
 • 2 uur suppen

Workshop suppen

Met begeleiding
42,50 per persoon
 • Vanaf 8 personen met begeleider
 • Op iedere locatie
 • Kies zelf je route
Sup huren eigen locatie
Suppen huren op locatie
Suppen in Leiden op locatie huren

Supverhuur Noordwijk

Huur een supboard op aanvraag voor 1-3 uur of vraag naar de mogelijkheden om ze langer te huren. Met een groep vanaf 10 personen kunnen wij ze ook gratis op locatie bezorgen. 
 

Suppen is er in veel verschillende soorten en maten! De populairste zijn absoluut:

 • Suppen voor ontspanning
Na een lange stressvolle week kan suppen zorgen voor ontspanning, heerlijk alleen of met vrienden op het water ZONDER TELEFOON! Sup langs je favoriete koffietent voor een korte pauze en vervolg vervolgens je route. Suppen is ook geschikt voor lange tochten. Wanneer je moe bent kun je ook op je knieën zitten op de sup of languit in de zon gaan liggen natuurlijk!
 
 • Suppen op zee (golfsuppen)

Op zee suppen is afhankelijk van het weer lastiger dan suppen door de grachten in de stad. In de branding heb je veel golven waardoor je goed je best moet doen om de balans te vinden. 

 

 
Sup zelf huren Leiden eigen locatie

Meest geboekte sup locaties:

#Leiden #Leiderdorp #Noordwijk #Katwijk #Zandvoort #Bloemendaal #Kijkduin #Oegstgeest #Haarlem #Haarlemmermeersebos #Cadzand #Zoetermeer #Strand #Lisserbroek #Naarden #Hilvarenbeek #Eersel #SintAnthonis #Oirschot #Leusden #Amersfoort #Volendam #Edam #Haaren #Laren #Alphen # Chaam #Rozendaal #Almere #Nijmegen #Zaanstad #’s-Herthogenbosch #Haarlemmermeer #Zwolle #Dordrecht #Ede #Emmen #Westland #Naaldwijk #Delft #Deventer #Helmond #Amstelveen #Rozenburg #Heerlen #Spijkernisse #Schiedam #Roosendaal #Lelystad # Leidschendam #Voorbrug #Hoorn #Vlaardingen #Gouda #Assen # Velsen #Bergenopzoom #Capelle aan den IJssel #Nieuwegein #Bergschenhoek #Hardenberg *Roermond #Gooi #Oosterhout #Hoogeveen #Heerhugowaard # Terneuzen #Pijnacker #Kampen #Rijswijk #Houten #Utrechtse heuvelrug #Ameland #Bladel #Baarn #Blaricum #Boxtel #Bunnik #Beverwijk #Bellingwolde #Buren #Culemborg #Castricum #Delft #Dalfsen #Bilt #Diemen #IJburg #Dordrecht #Elburg #Epe #Epen #Goirle #Gorinchem #Gennep #Haaksbergen #Heerlen #Huizen #Hillegom #Hellevoetsluis #Leerdam #Losser #Landsmeer #Lopik #Moerdijk #Middelburg #Medemblik #Maasdriel #Montfoort #Nieuwkoop #Noordwijk #Noordwijkerhout #Nunspeet #Oegstgeest # Oldenzaal #Oss #Pekela # Ridderkerk #Raalta #Overveen #Schiedam #Soest #Schagen #Staphorst #Tiel #Teylingen #Uitgeest #Uden #Urk #Vianen # Waalwijk #Wijk bij Duurstede #Woudrichem #Winterswijk #Zaandam #Zuidhorn #Zeewolde #Lisse #Wassenaar #Zoeterwoude #Hazerswoude #DenHaag #Amsterdam #Rotterdam #Alkmaar #Groningen #Eindhoven #Breda #Cadzand #Almelo #Scheveningen #strand #Limburg #Friesland #Zeeland #Gelderland #ZuidHolland #NoordHolland #Utrecht #Duindorp #Nederland #suppen #suppenoplocatie #suppenopzee #suphuren #suppenhuren suppen in Leiden huren