Veilig bedrijfsuitje Corona

Corona proof bedrijfsuitje

Overal wordt gespeculeerd over de 1,5 meter samenleving. Tegelijkertijd hebben we massaal zin om gezellig wat leuks met vrienden, familie en collega’s te doen! Waar moet je aan denken tijdens de CORONA maatregelen? En wat is een verstandig uitje tijdens COVID-19? Wij hebben hiervoor een aantal activiteiten Corona-Proof gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met de 1,5 meter afstand tijdens de activiteiten. 

 info aanvragen 

Groepsuitje 1,5 meter afstand

Professioneel lasergamen CORONA teamuitje veilig. Waarom lasergamen?
Lasergamen kan op uw eigen locatie gespeeld worden om invloeden van buitenaf te voorkomen. Onze laserwapens worden bij de start neergelegd met tenminste 1,5 meter en zijn volledig gedesinfecteerd. De wapens schieten tot wel 150 meter ver dus gedurende het spel is er geen enkele noodzaak om binnen de 1,5 meter te komen. 

Na afloop van een lasergame potje hebben wij de scores. Om er zeker van te zijn dan men in het fanatisme ook de 1,5 meter bewaard nemen wij bij alle events een muziekbox met microfoon mee en lezen wij hardop de scores voor! Deze mag natuurlijk ook gebruikt worden om meteen een praatje mee te houden voor de groep!

 

*Wij adviseren in dit geval 1 laserwapen per deelnemer en hebben daarvoor speciaal pakketprijzen op maat gemaakt. Wanneer de groep groter is zorgen wij voor desinfectie doekjes en haarnetjes zodat iedereen bij twijfel altijd nog even een doekje over het wapen kan halen en ook onze collega’s doen dit na iedere ronde. 

 

TIP! Bij lasergamen op uw eigen locatie zijn ook de catering en drankjes makkelijker in te reguleren. Dit fantastische uitje is ook nog eens een stuk voordeliger per persoon dan met zijn allen in de bus richting het strand voor een leuke dag:D

Activiteiten Corona Covid-19

1. Lasergamen op locatie

Bij deze activiteit is de 1,5 meter het makkelijkst te bewaken.

2. Archery tag 

Neem 1 set per persoon! Ook hier blijft de afstand gewaarborgd door maximaal 6 tegen 6 te spelen. 

3. Bubbel voetbal 

Wanneer je bij bubbel voetbal dichter dan 1,5 meter bij je tegenstander in de buurt probeert te komen wordt je vanzelf gelanceerd! Uiteraard maken wij de bumperballen tussendoor goed schoon.

 

 

Lasergamen CORONA Covid 19

Lasergamen in het bos, lasergamen in de duinen of lasergamen op uw sportvereniging? Dit is allemaal mogelijk en daarbij is de 1,5 meter afstand gewaarborgd. Natuurlijk geven wij tijdens de instructies ook nog duidelijk aan de dat deelnemers zelf zorg moeten dragen voor het naleven van de regels. 

 

Kinderen tot 12 jaar mogen al weer weer op de normale manier sporten, uiteraard desinfecteren we hier ook alle materialen extra goed maar het mag in ieder geval! 

 

Vraag vooral om tips en de mogelijkheden op uw locatie!

Wat een beleving! Lasergamen in ons eigen kantoorpand over 2 etages. Met 140 personen deden wij een lasergame toernooi tijdens onze bedrijfsborrel. Echt een aanrader.
Lasergame personeelsuitje op locatie op het strand in Noordwijk
Mart de Jong
Booking.com
Wij hebben het lasergamen op locatie geboekt als uitje op school. Lichten uit en schieten maar! Iedereen was enthousiast. Tot volgend jaar!
Kate Nijenhuis
Sportcoordinator
Lasergame arrangement met bubble voetbal en Archery tag op het strand in Noordwijk. Eerst het sportieve deel en daarna een heerlijk BBQ en borrel aan zee!
Cesar de Haan
Accenture