+31619904173
info@YourEventTeam.nl

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest op locatie 

Organiseert u dit jaar het vrijgezellenfeest? Dan bent u bij Your Next Event aan het juiste adres! Heeft u zelf al een gave (strand)locatie voor uw vrijgezellenfeest in gedachten? Wij komen naar u toe! Natuurlijk is het ook mogelijk om uw vrijgezellenfeest te organiseren op een van onze locaties aan het strand van Noordwijk, Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort of Katwijk! In iedere badplaats hebben wij de leukste locatie voor een bedrijfsuitje aan zee! Eerst de vrijgezel eens flink aanpakken met een potje Archery tag of Bubbel voetbal, vervolgens een BBQ aan het strand en daarna Lasergamen by night? Vraag direct om meer info voor het gaafste vrijgezellenfeest op een locatie naar keuze! De activiteiten worden al aangeboden vanaf 10 personen.

Lasergame vrijgezellenfeest

De meest geboekte activiteit voor vrijgezellenfeesten is lasergamen (in het bos, in de duinen of in een sporthal). We doen de team deadmatch, free for all en natuurlijk een potje FORTNITE! Uiteraard maken we een mooie groepsfoto zodat jullie een leuke herinnering overhouden! 

Vrijgezellenfeest locaties

Het gaafste is natuurlijk om het volledige vrijgezellenfeest op het strand te doen, activiteiten, een stripper en heerlijk eten! Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda, Leiden & Utrecht zijn de populairste steden om het vrijgezellenfeest te organiseren!

 

Top 3 populairste vrijgezellenfeest activiteiten op locatie

Archery tag vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest Archery tag

Na een korte schietoefening op de targets met onze begeleider krijgt iedereen een masker op. Archery tag is een geweldige mix tussen paintball en trefbal en op iedere locatie te boeken! Durf jij het aan?

Lasergamen op locatie op school

Vrijgezellenfeest Lasergamen

Lasergamen in de vrijgezellenfeest? Tip: We hebben ook een spannende BY NIGHT vanaf zonsondergang! Daag je vrienden uit voor een spannend lasergame-toernooi!

bubbel voetbal uitje op het strand

Vrijgezellenfeest Bubbel voetbal

Die vrijgezel nog even goed aanpakken op deze bijzondere dag! Naast bubbel voetbal spelen we natuurlijk een potje 'last man standing' & Bumperrugby!

Voorbeeldprogramma vrijgezellenfeest op het strand 

13:00-13:30 Ontvangst koffie/thee ( of een drankje)

13:30-13:45 Omkleden 

13:45-14:00 Programma uitleg/teamindeling

14:00-14:45 Ronde 1 sportieve activiteiten

14:45-15:00 Wissel onderdeel

15:00-15:45 Ronde 2 sportieve activiteiten

15:45-16:15 Grande finale (touwtrekfinale is erg gaaf)

16:15-17:30 Omkleden/borrel

17:30 Start BBQ arrangement

BBQ arrangement bedrijfsuitje Noordwijk

Vrijblijvende offerte aanvraag

Bent u enthousiast en benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen? Vraag direct om een offerte voor de activiteiten naar keuze op de gewenste locatie.

De offerte zou weleens veel scherper uit kunnen vallen dan verwacht. Laat even weten met hoe veel personen jullie zijn en wat jullie in gedachten hebben qua budget per persoon. 

Vragen, aanvullende wensen of onduidelijkheden? Het team van YourNextEvent.nl denk graag met u mee! Samen stellen wij het perfecte uitje voor uw samen! 

Tot snel! 

Team YourNextEvent.nl